Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τσιτσιπάς στο περίφημο ATP Finals

Ο Τσιτσιπάς στο περίφημο ATP Finals

Ο Τσιτσιπάς, εκμεταλλευόμενος την πρόκριση του Μεντβέντεφ επί του Φονίνι στη Σανγκάη, έγινε ο πρώτος Έλληνας που θα συμμετάσχει σε ATP Finals

Κάθε χρόνο προς τα τέλη της σεζόν, τον Νοέμβριο, διεξάγεται το περίφημο και λαμπερό  ATP Finals. Εκεί οι 8 κορυφαίοι τενίστες με βάση την παγκόσμια κατάταξη συναντιούνται χωρίζονται σε δύο γκρουπ και διεκδικούν σε αναμετρήσεις υψηλότατου επιπέδου, τον τίτλο του νικητή.

Στο φετινό τουρνουά που θα διεξαχθεί την εβδομάδα 10-17 Νοέμβρη, θα λάβει μέρος για πρώτη φορά Έλληνας τενίστας και δεν είναι άλλος από τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο «Τσιτσιφάστ» θα τα κατάφερνε έτσι και αλλιώς μιας και οι φετινές εμφανίσεις του τον έφεραν σε θέση ισχύος.

Πήρε το εισιτήριο όμως μια ώρα αρχύτερα με… ρωσική βοήθεια. Ο Ντανιίλ Μεντβένετφ προκρίθηκε στα ημιτελικά του ATP Masters 1000 αποκλείοντας τον Φάμπιο Φονίνι και με τη νίκη του αυτή, εξασφάλισε την συμμετοχή του στο ATP Finals, παίρνοντας μαζί του και τον Τσιτσιπά.

Ο Έλληνας και ο Ρώσος τενίστας θα βρουν εκεί την «Αγία Τριάδα» του παγκόσμιου τένις, τους Τζόκοβιτς, Ναδάλ και Φέντερερ, όπως και τον Ντόμινικ Τιμ, με δύο θέσεις να παραμένουν ανοικτές ακόμα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024