Μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή έκανε ο Ανδρέας Γεωργίου σε συνέντευξη που έδωσε στο «Down Town» Κύπρου.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης παραδέχθηκε πώς τον ενδιαφέρει να προστατεύει τις σχέσεις του από την προβολή των ΜΜΕ, λέγοντας πώς έχει κάνει δεσμό που δεν έχει διαρρεύσει πουθενά.

Χαρακτηριστικά ο ηθοποιός εξομολογήθηκε «δεν μου αρέσει να εκθέτω την προσωπική μου ζωή και να μιλάω για αυτήν, όχι επειδή έχω πρόβλημα, αλλά για να μην επηρεαστεί το άλλο πρόσωπο. Υπήρξε σχέση στη ζωή μου που δεν μάθατε ποτέ. Κατάφερα να την κρατήσω μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ας πούμε ότι ήμασταν κλεισμένοι στο σπίτι! Όταν μιλάω για τις σχέσεις μου, νιώθω ότι μπαίνει κάποιος τρίτος. Προτιμώ να είναι κάτι δικό μου».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου, αν τον απασχολεί ό,τι γράφεται για τη προσωπική του ζωή στα blogs, απάντησε: Όχι, δεν με νοιάζει για μένα, αλλά για τον άλλον άνθρωπο. Όταν σχολιάζουν διάφορα, προσθέτουν και πράγματα που δεν ισχύουν. Και καλά εγώ, όμως, και το άλλο άτομο έχει ένα περιβάλλον, μία οικογένεια και είναι υπόλογο. Δεν γίνεται κάθε φορά να δίνω εξηγήσεις! Μου έχει συμβεί αυτό στο παρελθόν και δεν μου ήταν ευχάριστο.

Στη συνέχεια ο Αλέξανδρος Πρίφτης τον ρώτησε για το αν έχει εισπράξει την ίδια απόλαυση στην προσωπική σου ζωή, σε σχέση με την επαγγελματική σου. «Ναι, έχω ζήσει πολύ έντονα! Έρωτες, χωρισμούς, τα πάντα. Αντλώ χαρά από τα προσωπικά μου, γιατί τα ζω. Ακόμη και στα δύσκολα, υπάρχει πάθος, ένταση. Στη δουλειά υπάρχει η αγωνία, ανασφάλεια. Και στις σχέσεις, όμως, τα νιώθουμε αυτά… Είναι διαφορετικά κομμάτια της ζωής μας. Έχω ζήσει πολύ έντονα τη ζωή μου. Μόνο έτσι, πώς αλλιώς; Είμαι Κριός!», είπε ο ηθοποιός.

Στην ερώτηση, αν φοβήθηκε ποτέ από την ένταση των καταστάσεων, ο Ανδρέας Γεωργίου απάντησε: «Όχι. Το μόνο που φοβάμαι είναι τα φίδια – κυριολεκτικά και μεταφορικά! Και το να φεύγουν άνθρωποι που αγαπώ. Και δεν εννοώ μόνο τον θάνατο, αλλά και τους αποχωρισμούς. Δεν χαίρομαι όταν τελειώνουμε μια συνεργασία και οι δρόμοι χωρίζουν. Μου στοιχίζει αυτό. Θέλω χρόνο για να το ξεπεράσω».

Γράψτε το σχόλιο σας