
Ιωνικός Νικαίας : Ετοιμάζεται για το ντεμπούτο ο Σχορτσανίτης
Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης προπονήθηκε χωρίς προβλήματα και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ιωνικού Νικαίας – Στη διάθεση του Βετούλα για το ματς με τον ΠΑΟΚ ο 34χρονος σέντερ, ο οποίος ετοιμάζεται για την επανεμφάνισή του στα παρκέ της Α1 μετά από 1,5 χρόνο
Έτοιμος να επιστρέψει στα παρκέ είναι ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης. Ο Big Sofo μετά από 1,5 χρόνο απουσίας ετοιμάζεται για το μεγάλο comeback, καθώς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι του Ιωνικού Νικαίας με τον ΠΑΟΚ, για την 3η αγωνιστική της Basket League.
Ο έμπειρος σέντερ των νεοφώτιστων την Πέμπτη έβγαλε κανονικά την προπόνηση χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα και τέθηκε στη διάθεση του Νίκου Βετούλα για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (12/10, 17:45) με τον ΠΑΟΚ, για την 3η στροφή του πρωταθλήματος.
Τελευταία φορά που αγωνίστηκε σε αγώνα της Α1 ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης ήταν τον Ιανουάριο του 2018 ως παίκτης του Ρεθύμνου. Από τότε βρίσκεται στα… πιτς, με τον 34χρονο σέντερ να μετράει αντίστροφα πλέον για την επανεμφάνισή του στα παρκέ.
Υπενθυμίζουμε ότι ο «Big Sofo» εκτός από τα Τρίκαλα, στο παρελθόν είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Αρη, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ερυθρό Αστέρα.
- Φορολογική συμμόρφωση & Ψηφιακός μετασχηματισμός: Το Crash Test της Αγοράς
- ΗΠΑ: Αυστηρότεροι οι κανονισμοί για βίζα σε ξένους φοιτητές και δημοσιογράφους
- Γιορτή σήμερα 17 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]
- Το Ιράν διαψεύδει τον Τραμπ – Αρνείται ότι αποφυλακίστηκε Αμερικανίδα από τις ιρανικές φυλακές
- Με Ντιναμό Κιέβου ο ΠΑΟΚ – Προκρίθηκαν στα πέναλτι επί της Κλουζ οι Ουκρανοί





