
Απαντήσεις στα ερωτήματα του WADA έδωσαν οι Ρώσοι
Οι Ρώσοι έδωσαν απαντήσεις στα ερωτήματα του WADA σχετικά με την λειτουργία του εργαστηρίου αντιντόπινγκ της Μόσχας.
Η Μόσχα απέστειλε τις απαντήσεις της πάνω σε τριάντα ερωτήματα που της είχαν τεθεί από τον WADA σχετικά με την λειτουργία του εργαστηρίου αντιντόπινγκ της Μόσχας, ώστε να αποφύγει το ενδεχόμενο νέων κυρώσεων ενόψει της προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Ο Διεθνής Οργανισμός κατά του Ντόπινγκ έδωσε στα τέλη Σεπτεμβρίου προθεσμία τριών εβδομάδων στη Ρωσία, ώστε να δώσει εξηγήσεις για τις «ανωμαλίες» που διαπιστώθηκαν στα ηλεκτρονικά δεδομένα σχετικά με τον έλεγχο των παλαιών δειγμάτων αθλητών που υπήρχαν στο εργαστήριο, κάτι που υποδηλώνει χειραγώγηση και διαγραφή των θετικών ελέγχων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του WADA, «ειδικοί νομικοί θα εξετάσουν τις ρωσικές απαντήσεις, αλλά δεν μπορεί να καθοριστεί το ακριβές χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση της εργασίας τους»
- Σοκάρει ο Χάσενχουτλ: «Παραλίγο να πεθάνω από τον χανταϊό»
- Η θάλασσα του Πειραιά γίνεται γιορτή και η πόλη πρωταγωνιστεί
- Χανταϊός: Μπορεί να προκαλέσει την επόμενη πανδημία; – Μόνο το πλήρωμα παραμένει στο κρουαζιερόπλοιο MV Hondius
- Θεσσαλονίκη: Σοβαρό επεισόδιο στο ΑΠΘ μετά από επίθεση σε φοιτητές – Έξι τραυματίες
- Νίκος Γκάτσος: Διάφωτος νους, αρρενωπή μαστοριά, σεμνή τόλμη
- Λιτόχωρο: Συναγερμός στην Πυροσβεστική – Σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού δύο ανδρών

