Αγέλη σκυλιών επιτέθηκε σε περαστικούς και τραυμάτισε σοβαρά δύο από αυτούς στην Δημοτική Κοινότητα Διονύσου.

Σύμφωνα με το odosdionysoy.gr δέκα σκυλιά ράτσας πίτμπουλ ξέφυγαν από περιφραγμένο χώρο στην Οδό Διονύσου. Τα σκυλιά επιτέθηκαν σε νοσηλευτές της Ψυχιατρικής Κλινικής Άγιος Γεώργιος και προκάλεσαν πανικό.

Δύο από τους νοσηλευτές βρίσκονται στο ΚΑΤ με σοβαρότατα τραύματα.

Το χρονικό

Το περιστατικό συνέβη δίπλα στο Γυμνάσιο- Λύκειο Διονύσου, με τους μαθητές να παραμένουν εγκλωβισμένοι και βέβαια φοβισμένοι για αρκετή ώρα

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που κατάφεραν να πιάσουν τα σκυλιά και να τα στείλουν στον κτηνίατρο.

Παράλληλα, άμεση ήταν και η κινητοποίηση της Κοινότητας, ο Πρόεδρος της οποίας Τ. Μπάσης κινητοποίησε τους υπαλλήλους για την ασφαλή αναχώρηση των παιδιών από το σχολείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Διοίκηση του Δήμου και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γ. Τσουδερός κινούνται πολύ προσεκτικά, λόγω του ιδιότυπου ιδιοκτησιακού καθεστώτος που φαίνεται να ισχύει για τα συγκεκριμένα σκυλιά.

Στην συγκεκριμένη οικία βρέθηκαν συνολικά 21 σκυλιά τα οποία απομακρύνθηκαν και μεταφέρθηκαν σε χώρους φιλοξενίας.

Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία κατά του ιδιοκτήτη των σκύλων η οποία εστάλη στην Εισαγγελία.

Παράλληλα υπήρξαν και καταγγελίες από κατοίκους καθώς και στο παρελθόν έχουν υπάρξει παρόμοια περιστατικά με τα ίδια σκυλιά.

Γράψτε το σχόλιό σας