Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Πνίγηκε» η Ζαγορά Πηλίου - Ισχυρές βροχές στα ανατολικά σήμερα

«Πνίγηκε» η Ζαγορά Πηλίου – Ισχυρές βροχές στα ανατολικά σήμερα

Σημαντικά ύψη βροχής στα ανατολικά ηπειρωτικά έχει φέρει το κύμα κακοκαιρίας που βρίσκεται σε εξέλιξη και επηρεάζει τη χώρα μας από τη Δευτέρα

Σημαντικά ύψη βροχής στα ανατολικά ηπειρωτικά έχει φέρει το κύμα κακοκαιρίας που βρίσκεται σε εξέλιξη και επηρεάζει τη χώρα μας από τη Δευτέρα.

Ενδεικτικά, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο μετεωρολογικός σταθμός στη Ζαγορά Πηλίου, από τη Δευτέρα 7/10 έως και τις πρωινές ώρες της Τρίτης 8/10, έχει καταγράψει 187 χιλιοστά βροχής (ένα χιλιοστό βροχής αντιστοιχεί σε ένα λίτρο νερού σε επιφάνεια ενός τετραγωνικού μέτρου).

Στη διάρκεια της μέρας, σήμερα, προβλέπονται βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, στην Εύβοια και στη Βόρεια Κρήτη, ενώ τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στο Ανατολικό Αιγαίο και τις πρωινές ώρες στο Κεντρικό Ιόνιο. Τα φαινόμενα στο Βορειοανατολικό Αιγαίο και πιθανώς στα βόρεια τμήματα της Ανατολικής Στερεάς, στη Θεσσαλία και στις Σποράδες, έως το μεσημέρι ενδέχεται να είναι κατά τόπους έντονα, ενώ βαθμιαία οι βροχές θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα ανατολικά ηπειρωτικά.

Παράλληλα, σημαντική ενίσχυση θα παρουσιάσουν οι βόρειοι άνεμοι στα ανατολικά, με την ένταση των ανέμων να φτάνει στο Αιγαίο τα 7 μποφόρ και στο Βορειοανατολικό Αιγαίο τα 8 μποφόρ. Εξασθένηση των θυελλωδών βοριάδων αναμένεται από τις απογευματινές ώρες της Τρίτης.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024