Μετά τα πρόβατα σε κεντρικό δρόμο του Αγρινίου, την εμφάνισή τους έκαναν κριάρια, τα οποία μάλιστα, «μονομάχησαν» μπροστά στα μάτια περαστικών και κατοίκων.
Μετά τα πρόβατα σε κεντρικό δρόμο του Αγρινίου, την εμφάνισή τους έκαναν κριάρια, τα οποία μάλιστα, «μονομάχησαν» μπροστά στα μάτια περαστικών και κατοίκων.
Συγκεκριμένα στην οδό Καπετάν Δία, παραπλεύρως ενός καταστήματος αρτοποιίας, ανύποπτοι περαστικοί αντίκρισαν το απίστευτο θέαμα δύο κριαριών, τα οποία έπεφταν με ορμή το ένα πάνω στο άλλο.
Όπως αναφέρει το agriniopress, στην μέση κεντρικού δρόμου στο Αγρίνιο βρέθηκαν δύο κριάρια, τα οποία «μονομάχησαν» σε απόσταση αναπνοής από τις καρέκλες ενός καταστήματος.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο, που κατέγραψε κάτοικος της περιοχής, τα κριάρια μάχονται ενώ δίπλα τους περνούν άνθρωποι, οι οποίοι σαστίζουν στο θέαμά τους.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας