Ο Κούτρης στη θέση του Τσιμίκα στην Εθνική
Ο Λεονάρντο Κούτρης κλήθηκε στην Εθνική ομάδα για να αντικαταστήσει τον τραυματία, Κώστα Τσιμίκα
Ώρα Κούτρη στην Εθνική ομάδα. Ο Κώστας Τσιμίκας αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού από το χθεσινό (6/10) αγώνα πρωταθλήματος Άρης-Ολυμπιακός και έτσι δεν θα καταφέρει να ενισχύσει τις προσπάθειες της Εθνικής ομάδας στους προσεχείς αγώνες με Ιταλία και Βοσνία.
Αντικαταστάτης του θα είναι ο συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό, Λεονάρντο Κούτρης, ο οποίος συνολικά έχει πέντε συμμετοχές με την Εθνική, ενώ τελευταίο του παιχνίδι ήταν κόντρα στην Αρμενία στις 11 Ιουνίου.
Η ομάδα του Φαν’τ Σιπ αντιμετωπίζει κι άλλα μικροπροβλήματα τραυματισμών. Πρόκειται για τους Μιχάλη Μπακάκη, που έχει πρόβλημα στον τετρακέφαλο και Δημήτρη Γιαννούλη (κοιλιακοί).
Ο μπακ της ΑΕΚ πιθανότατα θα βρίσκεται στην αποστολή, ενώ ο Γιαννούλης αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στους αγώνες.
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0, vid)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση» (vid)
- Conference League: Επική πρόκριση της Στρασμπούρ (4-0), πέρασε εύκολα η Κρίσταλ Πάλας παρά την ήττα (2-1, vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442