Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δεν παίζει μέχρι τα Χριστούγεννα ο Γιορίς

Δεν παίζει μέχρι τα Χριστούγεννα ο Γιορίς

Ο Γάλλος τερματοφύλακας της Τότεναμ, Ούγκο Γιορίς τραυματίστηκε στον αριστερό αγκώνα και θα απουσιάσει από τα υπόλοιπα παιχνίδια των ομίλων του Champions League.

Εκτός από την αγωνιστική «κατρακύλα», η Τότεναμ έχει να αντιμετωπίσει άλλο ένα μεγάλο πρόβλημα: τον τραυματισμό του Ούγκο Λιορίς. Ο βασικός τερματοφύλακας και αρχηγός της ομάδας τραυματίστηκε στην ήττα με 3-0 από τη Μπράιτον το προηγούμενο Σάββατο, μόλις στο 3′.

Ο Γάλλος γκολκίπερ έσπασε τον αριστερό αγκώνα και η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου αναφέρει ότι θα απουσιάσει μέχρι τα Χριστούγεννα. Ο Λιορίς διακομίστηκε στο νοσοκομείο αμέσως μετά το χτύπημα του και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, για να αποφασιστεί εάν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με τις αναφορές των αγγλικών ΜΜΕ, ο Λιορίς θα αποφύγει το χειρουργείο και θα ακολουθήσει φυσικοθεραπευτική αγωγή. Όμως, όπως και να έχει, ο Λιορίς δεν πρόκειται να ενισχύσει την Τότεναμ σε πολλά ματς του αγγλικού πρωταθλήματος και στα τέσσερα ματς για τους ομίλους του Champions League.

Στην αρχή ο τραυματισμός του Λιορίς φάνηκε πιο σοβαρός, αφού ο Γάλλος δεχόταν τις πρώτες βοήθειες για περίπου πέντε λεπτά, προτού καταφέρουν οι υπεύθυνοι να τον ανεβάσουν στο φορείο και να τον μεταφέρουν στο ιατρείο του γηπέδου.

Sports in

Sport: «Φοβίζουν οι δυο… μεταγραφές του Ολυμπιακού»

Η εφημερίδα της Βαρκελώνης αναλύει τα ατού των «ερυθρολεύκων» ενόψει του πέμπτου αγώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024