Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ομπράντοβιτς: «Η Ρεάλ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο»

Ομπράντοβιτς: «Η Ρεάλ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς παρά την ήττα της Φενέρμπαχτσε από την Ρεάλ Μαδρίτης, «έπλεξε» το εγκώμιο της «βασίλισσας», χαρακτηρίζοντάς την τον μεγαλύτερο σύλλογο στον κόσμο.

Η Φενέρμπαχτσε δεν ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της για την Ευρωλίγκα, με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να χάνει από την Ρεάλ στη Μαδρίτη με 81-77.

Παρά την ήττα, ο «Ζοτς» δεν δίστασε να εκθειάσει τη δυναμική της «βασίλισσας», όντας ευχαριστημένος όμως για την κατάσταση της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η Ρεάλ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο, το λένε οι τίτλοι της. Πάντα είναι ξεχωριστό να την αντιμετωπίζεις, ειδικά στη Μαδρίτη, είτε είναι στην κανονική περίοδο, είτε στα playoffs, είτε στο Final Four.

Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Συγχαίρω τη Ρεάλ για τη νίκη της, αλλά και τη δική μου ομάδα επειδή παλέψαμε για 40 λεπτά. Η προετοιμασία μας δεν ήταν καλή, γιατί είχαμε πολλούς παίκτες στις εθνικές τους ομάδες και αρκετούς τραυματίες.

Όμως αν σκεφτούμε πώς ήταν η εικόνα μας πριν δέκα μέρες και πώς εμφανιστήκαμε στη Μαδρίτη, είναι εμφανές πως παίξαμε καλύτερα. Μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια θα φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί με όλους στην Ευρωλίγκα»

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024