Έρχεται «τσουνάμι» πλειστηριασμών
Η προστασία της α’ κατοικίας λήγει στο τέλος του 2019 και προς το παρόν δεν υπάρχει σκέψη για τη διάδοχη κατάσταση
Από τις αρχές του 2020 δεν θα υπάρχει καμία προστασία στην α’ κατοικία – Συζητήσεις της κυβέρνησης με τους Θεσμούς.
Η προστασία της α’ κατοικίας λήγει στο τέλος του 2019 και προς το παρόν δεν υπάρχει σκέψη για τη διάδοχη κατάσταση. Αυτό το γεγονός ενδέχεται να οδηγήσει αρκετούς δανειολήπτες σε μπαράζ πλειστηριασμών.
Για το πως θα προστατέψουμε την πρώτη κατοικία μίλησε στον Politica89.8 και τον Νίκο Παπαδάκη, ο Τραπεζικός Νίκος Ντεβές.
Είναι ενδεικτικό ότι μέχρι τώρα έχει υποβληθεί απειροελάχιστος αριθμός αιτήσεων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα προστασίας της α’ κατοικίας», αναφέρει ο κ. Ντεβές . Στην κυβέρνηση προσπαθούν να βρουν μία φόρμουλα με τους Θεσμούς προκειμένου να πάρει παράταση, αυτή η πλατφόρμα και μετά το τέλος του έτους.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- Λαμίν Γιαμάλ: Διακοπές στην Ελλάδα με τη νέα του σύντροφο για τον σταρ της Μπαρτσελόνα (vid)
- Έρευνα: Πώς ο τρόπος που γράφουν οι ηλικιωμένοι μπορεί να αποκαλύψει γνωστική έκπτωση
- Αντιδήμαρχος Αλίμου: Η πόλη δεν είναι ούτε εργοτάξιο ούτε δωρεάν χωματερή ανακαινίσεων
- Emily in Paris: Από την καρτ ποστάλ στη συνάντηση στη Μύκονο – Αγκαλιές, φιλιά, γέλια
- Ευρώπη: Σιωπηλό πραξικόπημα στα σούπερ μάρκετ – Ποιους εργαζόμενους αντικαθιστά η Τεχνητή Νοημοσύνη
- O Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα πριν το Final-4 του πόλο
- Πόρτο Ράφτη: Ληστές ξήλωσαν ΑΤΜ με φορτηγό – Άρπαξαν τις κασετίνες με τα χρήματα
- Ουκρανία: Δύο νεκροί, έξι τραυματίες από ρωσική επίθεση στο Ντνίπρο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 20.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/hari-nandakumar-AusHcg-Sxc-unsplash-1-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442