Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζόνσον : Πήγε να φιλήσει υπουργό του και την κουτούλησε

Τζόνσον : Πήγε να φιλήσει υπουργό του και την κουτούλησε

Με το κλίμα να είναι πανηγυρικό στο ετήσιο συνέδριο των Συντηρητικών, ο ηγέτης τους και πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον κουτούλησε υπουργό του, στην προσπάθειά του να... την φιλήσει, ανταλλάσσοντας χειραψία μαζί της.

Με το κλίμα να είναι πανηγυρικό στο ετήσιο συνέδριο των Συντηρητικών, ο ηγέτης τους και πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον κουτούλησε υπουργό του, στην προσπάθειά του να… την φιλήσει, ανταλλάσσοντας χειραψία μαζί της.

Το βίντεο της κουτουλιάς

Το απρόοπτο περιστατικό συνέβη ανάμεσα στα πολλά χειροκροτήματα και τις χειραψίες των Συντηρητικών, που ακολούθησαν, αφού ο Τζόνσον ολοκλήρωσε την συνομιλία του. Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας αντάλλαξε χειραψία με τους περισσότερους υπουργούς του και φτάνοντας στην Άντρεα Λίντσομ, σκύβει για να την φιλήσει.

Όμως… λόγω κακής συνεννόησης, η Λίντσομ κατευθύνει το κεφάλι της, άθελά της, προς την ίδια κατεύθυνση με το πρόσωπο του Μπόρις Τζόνσον. Χωρίς ο ίδιος να έχει αντιληφθεί, τι πρόκειται να συμβεί, συνεχίζει απτόητος την προσπάθειά του και τελικά την κουτουλάει.

Στην συνέχεια ακολουθεί το αμήχανο γέλιο της Άντρεα Λίντσομ ενώ ο φακός δεν μπόρεσε να καταγράψει την αντίδραση του πρωθυπουργού.

Τζόνσον στα βήματα του… Κόρμπιν

Στα «βήματα» του Τζέρεμι Κόρμπιν φαίνεται να βαδίζει ο Μπόρις Τζονσον, αφού θύμισε μία παλαιότερη γκάφα του.

Συγκεκριμένα ο ηγέτης των Εργατικών ενώ φωτογραφιζόταν με την Εμιλι Τόρνμπερι, στέλεχος των Εργατικών, αποπειράθηκε να κάνει «high-five» αλλά το αποτέλεσμα ήταν… πολύ διαφορετικό.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024