
Η κατάταξη στη Euroleague με βάση τους Followers στο Instagram
Η απήχηση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού αποδεικνύεται στα social media, αφού συγκαταλέγονται στις ομάδες της Euroleague με τους περισσότερους ακολούθους στο Instagram!
Αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός ετοιμάζονται για μία δύσκολη σεζόν στη Euroleague και η συμμετοχή τους στην 8άδα θα θεωρηθεί επιτυχία. Ωστόσο, εξωαγωνιστικά οι δύο «αιώνιοι» αντίπαλοι σαρώνουν, αφού έχουν μεγάλη απήχηση στα social media.
Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός φιγουράρουν στην πέμπτη και στην έκτη θέση της σχετικής κατάταξης στο Instagram, ξεπερνώντας ομάδες που προέρχονται από χώρες με μεγάλο πληθυσμό και με μπασκετική παράδοση. Οι δύο ομάδες έχουν μικρή διαφορά μεταξύ τους, αλλά παρουσιάζουν αυξητικές τάσεις στην προσέλκυση followers.
Ο Γιώργος Σαββίδης τρολάρει τον Μελισσανίδη που έχασε το δρόμο και μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών. Δείτε πως.
Αναλυτικά η κατάταξη:
Ακόλουθοι Instagram:
1) Ρεάλ Μαδρίτης: 2.4m
2) Φενέρμπαχτσε: 892k
3) Μπαρτσελόνα 559k
4) Μπάγερν Μονάχου: 206k
5) Ολυμπιακός: 169k (169.078)
6) Παναθηναϊκός: 169k (169.039)
7) Ερυθρός Αστέρας: 157k
8) Αναντολού Εφές: 98.3k
9) Ζαλγκίρις Κάουνας: 91.3k
10) Αρμάνι Μιλάνο: 84.3k
11) ΤΣΣΚΑ Μόσχας 78.1k
12) Μακάμπι Τελ Αβίβ: 65.9k
13) Βαλένθια: 64.6k
14) Μπασκόνια: 42.1k
15) Χίμκι: 29.7k
16) Άλμπα Βερολίνου: 28.3k
17) Βιλερμπάν: 25.5k
18) Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης: 20.7k
- Μακροζωία: Πέντε διατροφικά πλάνα που χαρίζουν χρόνια ζωής
- Η ώρα των Ευρωπαίων Εισαγγελέων για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Αποκάλυψη in: Εισαγγελική έρευνα για τα βίντεο σοκ με τις αιματηρές επιθέσεις στις φυλακές Κορυδαλλού – Το άγνωστο παρασκήνιο
- Υποκλοπές: Αμήχανος και εκτεθειμένος – η προβληματική εμφάνιση Δεμίρη στη Βουλή
- Συνταγή: Σπιτική μελόπιτα
- Ξεπερνούν κάθε προσδοκία οι δημοπρασίες του οίκου Christie’s: Τα έργα που έσπασαν το φράγμα των 100 εκατ.



