Όσοι από εσάς έχετε κατοικίδιο, γνωρίζετε πολύ καλά ότι ουσιαστικά πρόκειται για ένα ακόμα μέλος στην οικογένεια. Κι όπως κάθε μέλος μίας οικογένειας αξίζει το δικό του πορτρέτο, έτσι και το κατοικίδιό σας μπορεί πια μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, να μείνει στην αιωνιότητα ως καλλιτεχνική δημιουργία.

Με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης να αιχμαλωτίσει την προσωπικότητα της γάτας ή του σκύλου σας, στο Art in a Sec, επιλέγοντας από εκατοντάδες εικαστικά εφέ, μέσα σε λίγα λεπτά μπορείτε να έχετε έναν 8k πίνακα ζωγραφικής, στον οποίο απεικονίζεται το αγαπημένο σας κατοικίδιο.

Το αγαπημένο σας κατοικίδιο αποκτά το δικό του πορτρέτο μέσα σε λίγα λεπτά

Από τη στιγμή που ο ενδιαφερόμενος ανεβάσει τη φωτογραφία του κατοικίδιού του, περνούν λιγότερο από δύο λεπτά έως ότου δει ένα πορτρέτο από παλέτα ηλεκτρονικού «ζωγράφου». Οι αλγόριθμοι της εταιρείας «κατανοούν» στην πράξη αυτό που ζωγραφίζουν και το σχήμα του, με αποτέλεσμα κάθε έργο τέχνης που προκύπτει να είναι εξατομικευμένο.

Το ύφος παραπέμπει στον πουαντιγισμό (το ρεύμα το γνωρίζουμε από τον Ζορζ Σερά και τον Πολ Σινιάκ αλλά και από την αυτοπροσωπογραφία του 1887 του Βαν Γκογκ).

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να πειραματιστεί πριν αποφασίσει ποιο πορτρέτο θέλει να τυπωθεί σε καμβά. Ο οποίος μπορεί να είναι με ή χωρίς κορνίζα, σε 24 διαφορετικά μεγέθη.

Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να πάρετε μία πρώτη γεύση από μερικά τέτοια πορτρέτα:

Δείτε ακόμα – Ένας «παιδότοπος» ειδικά σχεδιασμένος για γάτες

https://www.instagram.com/p/B1Oi_2Rn0K5/?utm_source=ig_web_copy_link

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο