Το παρασκήνιο της επίμαχης ανάρτησης Μητσοτάκη για την απεργία
Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε η δήλωση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για τις πανελλαδικές απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων την Τετάρτη
Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε η δήλωση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για τις πανελλαδικές απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων την Τετάρτη αναφορικά με την επικείμενη ψήφιση του αναπτυξιακού πολυνομοσχεδίου.
«Για ακόμη μια φορά, απεργούν οι λίγοι και ταλαιπωρούνται οι πολλοί», ήταν το μήνυμα του κ. Μητσοτάκη, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, κάνοντας λόγο για «επαγγελματίες του συνδικαλισμού που αντιδρούν στη διαφάνεια».
Η εν λόγω ανάρτηση προκάλεσε την αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα αλλά και των κομμάτων της αντιπολίτευσης.
Αξίζει, δε, να σημειωθεί όπως μας μεταφέρει ο δημοσιογράφος, Γιάννης Χρηστάκος, πρόκειται για κίνηση που είχε σχεδιάσει το επιτελείο του πρωθυπουργού.
Το Μαξίμου φέρεται να έχει προχωρήσει σε έρευνες της κοινής γνώμης αναφορικά με το πώς βλέπει η κοινωνία το ενδεχόμενο να αλλάξουν κάποια πράγμα στον συνδικαλιστικό νόμο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρωθυπουργός θέλει να πάει σε «μετωπική» σύγκρουση με τους «εργατοπατέρες».
Όπως διευκρινίζουν ωστόσο από την κυβέρνηση η σύγκρουση αυτή δεν αφορά ούτε τους καλούς συνδικαλιστές, ούτε τον συνδικαλισμό στο σύνολό του, αλλά ούτε και τους εργαζόμενους.
Πηγή: onetv.gr
- Ευαγγελία Συριοπούλου: Η μητρότητα, η δουλειά κι ένας ρόλος που αλλάζει τις ισορροπίες
- Χωρίς Άλισον η Λίβερπουλ στους προημιτελικούς με την Παρί
- Η Tudor απογειώνεται με τους Flying Bulls
- Εντυπωσιακές εικόνες από την Τήνο: Η κακοκαιρία «μετέτρεψε» τη θάλασσα σε καφέ μέσα σε λίγα λεπτά
- ΔΥΠΑ: Μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη η προθεσμία για το πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων
- Νέα σενάρια για Ολυμπιακό και Ρόντεν (vids)
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη Βουλή τα διαβιβασιστικά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τις νέες δικογραφίες
- Υπογραφή Μνημονίου Συναντίληψης και Συνεργασίας μεταξύ ΔΑΟΕ και JTI Hellas
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442