
Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκαν δέκα υποθέσεις κλοπών
Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου τέσσερις υποθέσεις κλοπών οχημάτων (Ι.Χ.Ε., Ι.Χ.Φ. 2 δίκυκλες μοτοσυκλέτες) και έξι υποθέσεις αρπαγής τσαντών στο Ηράκλειο.
Εξιχνιάστηκαν την Τετάρτη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου τέσσερις υποθέσεις κλοπών οχημάτων (Ι.Χ.Ε., Ι.Χ.Φ. 2 δίκυκλες μοτοσυκλέτες) και έξι υποθέσεις αρπαγής τσαντών στο Ηράκλειο.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας 33χρονος άνδρας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
Επιπλέον, συνελήφθη ακόμα ένας άνδρας 37 ετών, κατηγορούμενος για απάτη με υπολογιστή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, από την εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 33χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 28.07 έως και την 1.10. είχε διαπράξει δύο κλοπές οχημάτων (Ι.Χ.Ε. και Ι.Χ.Φ.) και δύο κλοπές δίκυκλων μοτοσυκλετών και στη συνέχεια με τη χρήση αυτών διέπραξε έξι αρπαγές τσαντών, οι οποίες περιείχαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα και διάφορα αντικείμενα η συνολική χρηματική αξία των οποίων ανέρχεται σχεδόν στις 6.000 ευρώ.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- Κόντρα υπουργείου Οικονομικών – ΠΑΣΟΚ για τις δεσμεύσεις Ανδρουλάκη για το ιδιωτικό χρέος
- Γλέντησαν σε ελληνικό club, σπάζοντας πιάτα, οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- «Ο θάνατος του Βαλυράκη προήλθε από χτυπήματα» κατέθεσε ο ιατροδικαστής Καλόγρηας
- «Νέο ξεκίνημα, νέοι αγώνες» για την Ελένη Αυλωνίτου που αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ
- Τουρκία: Ένοπλη επίθεση στη Μερσίνη με τέσσερις νεκρούς
- Γενεύη: Επιβλητική νίκη και πρόκριση στον δεύτερο γύρο για τον Τσιτσιπά (2-0)
