Μέγαρα : Εξαρθρώθηκε σπείρα που ρήμαζε αυτοκίνητα
Εξαμελής σπείρα που διέπραξε περισσότερες από 50 κλοπές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα σε παραλιακές περιοχές των Μεγάρων, εξαρθρώθηκε από το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας
Εξαμελής σπείρα που διέπραξε περισσότερες από 50 κλοπές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα σε παραλιακές περιοχές των Μεγάρων, εξαρθρώθηκε από το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας.
Ειδικότερα, συνελήφθησαν στον Λουτρόπυργο, τρεις δράστες, ηλικίας 17, 21 και 31 ετών, ενώ αναζητούνται ισάριθμοι συνεργοί τους. Σημειώνεται ότι έως τώρα, έχουν εξιχνιαστεί 53 περιπτώσεις κλοπών.
Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, οι κατηγορούμενοι, από τα μέσα Ιουνίου του 2019 διέπρατταν συστηματικά κλοπές από σταθμευμένα οχήματα.
Τα μέλη της εγκληματικής ομάδας, με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, πήγαιναν σε χώρους στάθμευσης κοντά σε παραλίες εντόπιζαν οχήματα και είτε σπάζοντας τα παράθυρα, είτε παραβιάζοντας τις κλειδαριές, αποκτούσαν πρόσβαση στο εσωτερικό τους και αφαιρούσαν τσάντες, σακίδια και πορτοφόλια που περιείχαν διάφορα τιμαλφή, κάρτες, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.
Από την έρευνα που διενεργήθηκε, κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, το χρηματικό ποσό των 2.050 ευρώ, καθώς και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες.
Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
- Λίσι: «Ήταν μια μεγάλη ομαδική προσπάθεια»
- Φωτιά σε δασική έκταση στο Λιβάδι Θεσσαλονίκης
- Πάκσι – Παναθηναϊκός: Ο Αντίνο κάνει το 2-0 για το «τριφύλλι», μείωσαν οι γηπεδουχοι σε 1-2 (vid)
- Oil Prices Surge as Red Sea and Hormuz Risks Mount
- Ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας μπήκαν σε τράπεζα στη Γερμανία και τερμάτισαν πιθανή υπόθεση ομηρείας
- Το Ιράν έστειλε στους Χούθι πυραύλους και διοικητές των Φρουρών, λίγο πριν αποκλείσουν την Ερυθρά Θάλασσα
