Δικογραφία σε βάρος περισσοτέρων από 16 ατόμων από τους οποίους ένας ανώτατος αξιωματικός του Λιμενικού στη Θεσσαλονίκη, τέσσερις επιχειρηματίες ιδιοκτήτες ρυμουλκών σκαφών στο λιμάνι της συμπρωτεύουσας και οι υπόλοιποι ναυτικοί έχει σχηματίσει τις τελευταίες ώρες η ενοποιημένη Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. και του Λιμενικού.
Οι κατηγορίες
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες θα κατηγορηθούν για αδικήματα σχετικά με δωροδοκία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές ενέργειες.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας