Η Μαρία Μπακοδήμου έπεσε θύμα ηλεκτρονικής απάτης.

Τι συνέβη ακριβώς;

Συγκεκριμένα, ανήρτησε η ίδια ένα video θέλοντας να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους πως γνωστή εταιρεία προϊόντων αδυνατίσματος, χρησιμοποιεί το όνομά της.

Μάλιστα ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου πως έχει απευθυνθεί στην αστυνομία, καθώς αυτό το προιόν που φέρεται πως διαφημίζει μπορεί να είναι βλαβερό για την υγεία των καταναλωτών.

Ανάστατη η σόουμπιζ

Τον τελευταίο καιρό ο Φάνης Μουρατίδης και η σύζυγός του Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, έχουν πέσει θύματα, όπως και η Μαρία Μπακοδήμου.

Το ζευγάρι έχει κινηθεί νομικά, καθώς δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο θέλουν το ζευγάρι να έχει πλουτίσει ξαφνικά μέσω bitcoin.

Θύμα ηλεκτρονικής απάτης έπεσε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο γνωστός παρουσιαστής αντιλήφθηκε ότι εν αγνοία του διαφήμιζε το bitcoin και μάλιστα προέτρεπε και τον κόσμο να επενδύει στο εν λόγω κρυπτονόμισμα.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξέσπασε μέσω των instastories του κάνοντας λόγω για αλητεία

Το μήνυμα της παρουσιάστριας

«ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν διαφημίζω κανένα προϊόν αδυνατίσματος . Πρόκειται για άπατη κι ενδεχομένως να είναι κι ένα προϊόν που βλάπτει την υγεία», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα του video η Μαρία Μπακοδήμου.

Δείτε την ανάρτηση της

Το νέο τηλεοπτικό της εγχείρημα

Η Μαρία Μπακοδήμου μάλιστα ετοιμάζεται για την καινούργια τηλεοπτική σεζόν.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης δήλωσε πως η παρουσιάστρια θα ενταχθεί στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού Open από τη νέα σεζόν και θα παρουσιάσει ένα παιχνίδι μόδας ρωσικού format.

«Λένε κάτι…Κάνει να το πω; Το διαβάσαμε και εμείς…Λένε ότι θα έρθει η Μαρία Μπακοδήμου στο Open και θα παρουσιάσει ένα παιχνίδι μόδας ρωσικής προέλευσης.», είπαν στο τηλεοπτικό αέρα.