Στο Βελιγράδι βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα.
Οι «ερυθρόλευκοι» πέταξαν στις 11:15 από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό τη Σερβία και την πόλη του Βελιγραδίου. Η ομάδα έχει μπροστά της μια πρόκληση, να πάρει δεύτερο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα και η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο παιχνίδι έχει αρχίσει.
Στα πλάνα του Μαρτίνς δεν φαίνεται να χωρούν αλλαγές σε σχέση με αυτό που όλοι γνωρίζουν, ενώ απομένει μία προπόνηση στο «Μαρακανά».
Το κλίμα καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις από το «ερυθρόλευκο» μεταφέρει στρατόπεδο από το Βελιγράδι ο Γιώργος Νοικοκύρης.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.