Έξυπνη, όμορφη και ταλαντούχα, η  κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση μπορεί να διανύει μόλις τη δεύτερη δεκαετία της ζωής της, έχει ήδη δείξει όμως πως «έχει αστέρι» και αναμένεται να μας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια.

Ο λόγος για την όμορφη Σοφίνα Λαζαράκη, που μετά την πασαρέλα, τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικά show όπως το X Factor, και το Dancing With the Stars, το πέρασμά της από τη μικρή οθόνη στην καθημερινή σειρά «Παρθένα Ζωή» όπου πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Αποστόλη Τότσικα, την κέρδισε η μεγάλη της αγάπη, ο χορός.

H Σοφίνα Λαζαράκη είναι η κόρη της γνωστής παρουσιάστριας, Μαίρης Μηλιαρέση. Γεννημένη στις 19 Νοεμβρίου του 1996, από πολύ μικρή ήταν ιδιαίτερα δραστήρια καθώς έπαιζε βόλεϊ, τένις και για πολλά χρόνια πήγαινε στίβο.

Την περασμένη τηλεοπτική σεζόν, η Σοφίνα Λαζαράκη, πρωταγωνίστησε στην καθημερινή τηλεοπτική σειρά του Ant1 «Παρθένα Ζωή» και κατάφερε να αποσπάσει πληθώρα θετικών σχολίων.

Η ταλαντούχα νεαρή εκτός από την υποκριτική ασχολείται και με το χορό καθώς εδώ και πολλά χρόνια κάνει μπαλέτο. Μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει πως  σκοπεύει να δώσει εξετάσεις για μια επαγγελματική σχολή χορού. Αυτή η αγάπη την οδήγησε τελικά στην απόφαση να μετακομίσει μόνιμα στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στη Μαδρίτη, όπου και σπουδάζει κλασικό χορό.

Η σχέση με τις κάμερες και τα φώτα της δημοσιότητας

Η Σοφίνα μεγάλωσε πλάι στη διάσημη μαμά της -στην οποία έχει και μεγάλη αδυναμία- και έχει εξοικειωθεί με τα φωτογραφικά φλας, αλλά προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους. Τα βήματά της άλλωστε στον καλλιτεχνικό χώρο έχουν ξεκινήσει δειλά δειλά από το X Factor, όπου συμμετείχε με το συγκρότημα NMA, στην ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη.

Το βιογραφικό για τη συμμετοχή της στο talent show ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η μεγάλη της αγάπη είναι ο χορός και επιθυμεί να τον συνδυάσει με το τραγούδι και το θέατρο. Της αρέσει να ζωγραφίζει και το αγαπημένο της χόμπι είναι η ιππασία. Δραστήρια από μικρή, έπαιζε βόλεϊ, τένις και για πολλά χρόνια πήγαινε στίβο. Όνειρο της είναι μία μέρα να αποκτήσει μαζί με την κολλητή της μία φάρμα δίπλα στη θάλασσα με άλογα και σκυλιά! Η μεγάλη της αδυναμία είναι ο σκύλος της και επιθυμία της να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί κοντά στη φύση».

Η νεαρή ηθοποιός δεν φοβάται να μιλήσει για τις δυσκολίες που πέρασε στα σχολικά της χρόνια, το bullying και για πότε το «έβαλε κάτω» στην ενήλικη, πλέον ζωή της. Σε συνένετευξή της η ίδια έχει δηλώσει

«Ήμουν στο Κολέγιο Αθηνών, ένα σχολείο με μεγάλη ανταγωνιστικότητα και κλίκες. Ειδικά στις πιο μικρές ηλικίες υπήρχε πολύ η άποψη ότι “δεν δεχόμαστε το διαφορετικό„. Επειδή ήμουν λίγο στον κόσμο μου, με τον χορό μου και τα φαρδιά μου τα παντελόνια, το έχω ζήσει πολύ αυτό» εξομολογείτε στο YOU, η Σοφίνα, ενώ μοιράζεται την περίοδο που δεχόταν λεκτικό bullying. «Το έχω περάσει αυτό το στάδιο. Με είχαν στην απέξω και με έλεγαν χαζή επειδή δεν ήμουν ποτέ καλή στα μαθήματα – ήταν οι ηλικίες που έλεγαν “όποιος δεν διαβάζει είναι χαζός„. Όταν ήθελα να διαβάσω τα πήγαινα καλά, όμως βαριόμουνα το σχολείο. Όμως ήμουν ήρεμο παιδί, δεν δημιουργούσα θέμα, οι καθηγητές μου με αγαπούσαν και με είχαν σαν παιδί τους οι περισσότεροι».

Οι Πανελλήνιες και η περίοδος που το… έβαλε κάτω!

«Όχι δεν έδωσα Πανελλήνιες. Έδωσα στη Λυρική το 2014, είχα περάσει στην πρώτη φάση αλλά όχι στη δεύτερη. Θα έδινα πάλι φέτος, αλλά οι εξετάσεις ήταν τώρα τον Σεπτέμβρη και το έχασα» αναφέρει η ίδια, μιλώντας για την περίοδο που τα έβαλε με τον εαυτό της επειδή κόπηκε στις εξετάσεις της Λυρικής. «Η αλήθεια είναι ότι με πήρε λίγο από κάτω, αλλά δεν είχα προετοιμαστεί. Έκλαιγα κι έλεγα “αφού δεν δούλεψες, γιατί κλαις τώρα„. Συνέχισα τον χειμώνα τα μαθήματα μου, μετά είχα έναν μικρό τραυματισμό και έμεινα μερικούς μήνες εκτός».

Η κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση, επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα, για να δει φίλους και συγγενείς, κι έτσι φέτος το καλοκαίρι, επέστρεψε για λίγες μέρες στην Ελλάδα για κάνει διακοπές μαζί με το σύντροφό της Joshua Oulate και το σκύλο τους.

Οι δύο τους, ήρθαν κοντά λίγο καιρό αφότου η Σοφίνα Λαζαράκη εγκαταστάθηκε στην Μαδρίτη για να συνεχίσει τις σπουδές της στον κλασικό χορό.

Η κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση, είναι λάτρης των social media, καθώς ο όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς παρακάτω, ο λογαριασμός της στο Instagram, είναι γεμάτος με φωτογραφίες από πρόβες,  αλλά και πιο προσωπικές στιγμές της Σοφίνας Λαζαράκη, που μοιράζεται με τους χιλιάδες  διαδικτυακούς της φίλους.