Χαμός στην Πάτρα : Νταλίκες πήγαν τον γαμπρό στην εκκλησία
Σε νέο επίπεδο κατάφεραν να φτάσουν το παραδοσιακό έθιμο, που θέλει την νύφη όπως και τον γαμπρό να φτάνουν στην εκκλησία κορνάροντας, οι φίλοι και η οικογένεια του γαμπρού!
Σε νέο επίπεδο κατάφεραν να φτάσουν το παραδοσιακό έθιμο, που θέλει την νύφη όπως και τον γαμπρό να φτάνουν στην εκκλησία κορνάροντας, οι φίλοι και η οικογένεια του γαμπρού!
Ο γαμπρός κατέφθασε στην εκκλησία πανηγυρικά και με πολλές νταλίκες να κορνάρουν!
Ο Χαράλαμπος και η Άντα παντρεύτηκαν στο Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Οβρυά Πατρών. Η άφιξη του γαμπρού στην εκκλησία ξεσήκωσε ολόκληρη την Πάτρα, καθώς ο ίδιος είναι αυτοκινητιστής και οι φίλοι του, που τον συνόδευσαν στην εκκλησία με νταλίκες, δεν σταμάτησαν στιγμή να κορνάρουν!
Μάλιστα μετά το ιερό μυστήριο του γάμου, νύφη και γαμπρός πόζαραν γεμάτοι ευτυχία μπροστά από τα τεράστια οχήματα, που είχαν γεμίσει, όπως είναι λογικό, το προαύλιο χώρο της εκκλησίας!
- Ιράν: Ο Τραμπ ίσως βρήκε πόρτα εξόδου αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα την περάσει
- Συρία: Συνεχίζονται οι έρευνες για αδήλωτες δραστηριότητες χημικών όπλων
- Ιράν: Ανευ προηγουμένου αποδέσμευση στρατηγικών αποθεμάτων πετρελαίου, «εισηγείται» ο ΔΟΕ
- Η διάσωση της δημοκρατίας
- Σουδάν: 7 νεκροί, ανάμεσά τους 3 παιδιά, σε επιδρομή drones στον νότο
- Αφγανιστάν: Οι γυναίκες εισέρχονται «στο πέμπτο έτος σχεδόν πλήρους αποκλεισμού» τους
