Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χετάφε - Μπαρτσελόνα 0-2

Χετάφε – Μπαρτσελόνα 0-2

Στην τέταρτη της απόπειρα μακριά από το «Καμπ Νου» η Μπαρτσελόνα κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Χετάφε χάρη στα γκολ των Σουάρες και Φίρπο.

Τρία ματς χωρίς εκτός έδρας νίκη ήταν πάρα πολλά για την Μπαρτσελόνα. Στην τέταρτη έξοδό τους στην La Liga και χωρίς τον Μέσι στην αποστολή, οι «μπλαουγκράνα» κατάφεραν να πάρουν τη νίκη κόντρα στην Χετάφε με 2-0 χάρη στα γκολ των Σουάρες και Φίρπο και πλέον περιμένουν το βραδινό ντέρμπι της Μαδρίτης για να δουν πόσο θα εποφεληθούν βαθμολογικά.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, πλην των σκόρερ ήταν ο Τερ Στέγκεν που κράτησε το μηδέν όταν έπρεπε ενώ έβγαλε και ασίστ στο πρώτο γκολ.

Στο 16′ ο Σουάρες δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σόρια ενώ στο 21′ ο Τερ Στέγκεν είπε όχι στον Σόρια. Στο 42′ έγινε ουσιαστικά η φάση του ματς αφου σε αντεπίθεση της Χετάφε ο Τερ Στέγκεν βγήκε έξω από την περιοχή, πρόλαβε τον Μάτα, κοντρόλαρε και έβγαλε μαγική ασίστ για τον Σουάρες που πλάσαρε υπέροχα για το 0-1 πάνω από τον Σόρια.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, η Μπαρτσα έκανε και το 2-0 όταν στο 50′ ο Πέρεθ σούταρε με τον Σόρια να αποκρούει και τον Φίρμπο να πετυχαίνει το παρθενικό του γκολ με τους πρωατθλητές από κοντά. Στο 63′ ο Σουάρες έχασε μοναδική ευκαιρία όταν σε τετ α τετ δεν κατάφερε να κάνει το 3-0.

Στο 83′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες καθώς  αποβλήθηκε ο Λενγκλέ με δεύτερη κίτρινη αλλά το 2-0 δεν άλλαξε με την Μπαρτσελόνα να παίρνει το πρώτο της διπλό και χωρίς τον Μέσι στην αποστολή.

Χετάφε: Σορία, Ντζενέ Ντακονάμ, Νταμιάν Σουάρεθ, Νιόμ (46’ Κένεντι), Μπρούνο Γκονζάλεθ, Μακσίμοβιτς, Αραμπάρι, Ζέισον (72’ Πορτίγιο), Κουκουρέγια, Άνχελ, Μάτα (58’ Μολίνα).

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Φίρπο, Λενγκλέ, Σέρχι Ρομπέρτο, Ντε Γιονγκ, Μπούσκετς (80’ Ράκιτιτς), Αρτούρ, Πέρεθ (86’ Τοντιμπό), Σουάρες, Γκριεζμάν (74’ Σεμέδο).

https://www.youtube.com/watch?v=9Vo7deyi8S0

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024