Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ 0-1

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 0-1

Η Λίβερπουλ είναι ασταμάτητη στο αγγλικό πρωτάθλημα. Οι «κόκκινοι» συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους κάνοντας το 7 στα 7 έπειτα από τη νίκη με 1-0 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, έχοντας ως μεγάλο σύμμαχο την τύχη,

Η Λίβερπουλ συνεχίζει το ξέφρενο ξεκίνημα στην Premier League επικρατώντας με σκορ 1-0 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, έχοντας την τύχη στο πλευρό της. Οι κόκκινοι πήραν την πολύ σημαντική νίκη με γκολ του Βαϊνάλντουμ στο 70′, αλλά θα πρέπει να επισημανθεί το μεγάλο λάθος του τερματοφύλακα των νεοφώτιστων.

Το πρώτο ημίχρονο είχε για μεγάλο διάστημα τους νεοφώτιστους να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού και να προσπαθούν να διασπάσουν την άμυνα των κόκκινων χωρίς όμως αποτέλεσμα. Σε ένα πρώτο 45λεπτο που σε καμία περίπτωση δεν είχε τα στοιχεία που θα ήθελε ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.

Ωστόσο, η Λίβερπουλ είχε μια μεγάλη στιγμή λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, με τον Μανέ να σημαδεύει το δοκάρι του Χέντερσον έπειτα από πάσα του Φιρμίνο και να χάνει τεράστια ευκαιρία.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λίβερπουλ πήρε τα ηνία και άρχισε να πιέζει ώστε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ που όμως δεν ερχόταν. Τελικά το γκολ ήρθε χάρη στην τύχη η οποία χαμογέλασε στους παίκτες του Κλοπ.

Συγκεκριμένα, ο Βαϊνάλντουμ σούταρε έξω από την περιοχή σε μία φάση που φαινομενικά ήταν εύκολη για τον γκολκίπερ της Σέφιλντ, Χέντερσον. Όμως ο Άγγλος τερματοφύλακας δεν υπολόγισε σωστά και ενώ πήγε να μπλοκάρει, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του και πέρασε κάτω από τα πόδια του, καταλήγοντας στα δίχτυα.

Έτσι λοιπόν η Λίβερπουλ θα παραμείνει μόνη πρώτη με διαφορά από την Μάντσεστερ Σίτι και θα περιμένει να δει τι θα κάνουν οι «πολίτες» οι οποίοι δοκιμάζονται σήμερα (28/9, 19:30) στην έδρα της Έβερτον.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024