Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στην οδό Αναγνωσταρά, στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού της Θεσσαλονίκης.
Στο χέρι και το κεφάλι
Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr, Πακιστανός επιτέθηκε με μαχαίρι σε δύο ομοεθνείς του, τραυματίζοντας τον ένα στο χέρι και τον άλλο στο πίσω μέρος του κεφαλιού.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης, ωστόσο ο δράστης είχε ήδη τραπεί σε φυγή.
Οι δύο τραυματίες παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.
Του πέρασαν χειροπέδες
Περίπου μία ώρα αργότερα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη σε κοντινή απόσταση από το σημείο όπου σημειώθηκε το επεισόδιο.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).