
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ : Έχουν κλείσει θέση 35.000 οπαδοί
Η προπώληση των εισιτηρίων για το ματς με τον ΠΑΟΚ έχει ξεπεράσει τις 20.000 και όλα δείχνουν πως η ατμόσφαιρα το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ θα είναι «καυτή»
Η πρόβλεψη του Νίκου Κωστένογλου για 50.000 κόσμο στο ματς με τον ΠΑΟΚ φαίνεται πως είναι πολύ πιθανό να βγει αληθινή και το ΟΑΚΑ να ζήσει μεγάλες στιγμές το βράδυ της Κυριακής (29/9, 19:30).
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε πως η προπώληση των εισιτηρίων ξεπέρασε τις 20.000 κάτι που σημαίνει ότι μαζί με τα διαρκείας ήδη περίπου 35.000 κόσμος έχει πάρει θέση στο Στάδιο για το ντέρμπι της πέμπτης αγωνιστικής της Super League.
Δεδομένου ότι απομένουν ακόμη δύο μέρες για το παιχνίδι και την ημέρα του αγώνα η ζήτηση θα κορυφωθεί, εκτιμάται ότι στο γήπεδο θα βρεθούν περίπου 45-50.000 οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» ώστε να βοηθήσουν την ομάδα του Νίκου Κωστένογλου να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη.
- Προβλήματα σύνδεσης στο Facebook – Εκατοντάδες αναφορές από χρήστες για «μη διαθέσιμη» σελίδα
- Τούχελ: «Η Αγγλία έχτισε περισσότερα σε όλο το Μουντιάλ από όσα έχασε σε 30 λεπτά»
- Οι πρώτοι ινφλουένσερ στον κόσμο ήταν Γάλλοι, εμφανίστηκαν μετά την Επανάσταση και «μπέρδεψαν» τις τάξεις
- Μεσσηνία: Στον εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες για κατ’ εξακολούθηση εμπρησμούς
- Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 66χρονος βίασε τη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμα της
- Μουντιάλ 2026: Όμορφες εικόνες, φίλαθλοι της Αργεντινής και της Ισπανίας τραγουδούν μαζί πριν τον τελικό (vid)


