Πωλήσεις-ρεκόρ για τα Zoom Freak 1 του Αντετοκούνμπο
Οι πωλήσεις της σειράς παπουτσιών του Γιάννη Αντετοκούνμπο ξεπερνά κάθε προηγούμενο ρεκόρ με τον Greek Freak να αποδεικνύεται ένας σύγχρονος Μίδας
Ο all star ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς και κάτοχος του φετινού MVP, Γιάννης Αντετοκούνμπο, είναι πλέον παίκτης παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας και ένα από τα…πρόσωπα του NBA αφορά το εμπορικό κομμάτι.
Ξεκινώντας ως ένας σχετικά άγνωστος ρούκι τη σεζόν 2013-14, το brand του Γιάννη αποκτά καθημερινά περισσότερες μετοχές στο χρηματιστήριο των φιλάθλων.
Το επόμενο βήμα ήταν η τεράστια αγορά, που είναι τα αθλητικά παπούτσια, τα οποία λανσάρουν κατά καιρούς όλοι οι «μεγάλοι» του αθλήματος.
Σύμφωνα με τον CEO της Nike, Μαρκ Πάρκερ, η σειρά Air Zoom που δημιουργήθηκε από την εταιρία για τον Γιάννη, αποτελεί την πιο επιτυχημένη και πρώτη σε πωλήσεις, νέα σειρά παπουτσιών στην ιστορία της εταιρίας.
- Συμπαράσταση σε τρομοκράτες
- Καναδάς: Πάνω από 200 πυρκαγιές παραμένουν εκτός ελέγχου
- ΗΠΑ: Το μαρούλι μιας αλυσίδας φαστ φουντ υπεύθυνο για την επιδημία διάρροιας
- Δύο πετρελαιοφόρα φέρονται να χτύπησαν σε νάρκες στη νότια διαδρομή του Ορμούζ – Διαψεύδει η CENTCOM
- Κόλπος του Αντεν: Σομαλοί πειρατές φέρονται να έχουν καταλάβει δεξαμενόπλοιο
- Ιταλία: Στη φυλακή ο κοσμηματοπώλης που δολοφόνησε τους ληστές του – Ζητά να του απονεμηθεί χάρη



