Παναθηναϊκός : Αυτόν έκοψε ο Πεδουλάκης από τη Basket League
Τη χρησιμοποίηση του Μπεν Μπέντιλ στους αγώνες της Ευρωλίγκας μόνο αποφάσισε ο Αργύρης Πεδουλάκης, καθώς είναι ο ξένος που «κόπηκε» από τις εγχώριες διοργανώσεις
Το νέο πρωτάθλημα της Basket League ξεκινάει αυτό το Σαββατοκύριακο με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει ως γηπεδούχος την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (28/9, 19:00) .
Το «τριφύλλι» δικαιούται να έχει έξι ξένους στο ρόστερ του και αναγκαστικά έπρεπε να «κοπεί» κάποιος. Αυτός ήταν ο Μπεν Μπέντιλ, ο οποίος δε δηλώθηκε στη λίστα για το νέο πρωτάθλημα και θα αγωνίζεται μόνο στους αγώνες της Ευρωλίγκα.
Αυτό ωστόσο μπορεί να αλλάξει κάποια στιγμή αν με τις εμφανίσεις του ο Γκαμπονέζος σέντερ πείσει με τις εμφανίσεις του ότι «πρέπει» να συμμετέχει και στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού στην Ελλάδα.
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού που δηλώθηκαν στη λίστα: Καλάθης, Ράις, Παππάς, Φριντέτ, Τζόνσον, Παπαπέτρου, Μπράουν, Μήτογλου, Τόμας, Βουγιούκας, Ουάιλι, Παπαγιάννης, Παπαδάκης.
- Ο Ινφαντίνο επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Ιράν στο Μουντιάλ
- Massive Attack: Δυστοπία, Τομ Γουέιτς και επιστροφή στη δισκογραφία με έναν ύμνο για σκοτεινούς καιρούς
- Καμερούν: Ο Πάπας Λέων καταγγέλλει έναν κόσμο που «ρημάζεται από τυράννους»
- Περιβαλλοντικές οργανώσεις κατά ΥΠΕΝ για την πολεοδόμηση σε περιοχές Natura
- «Στη λίστα για τον πάγκο του Άρη ο Λάκοβιτς» (pic)
- Η γη της ελιάς: Μια απόφαση που προκαλεί αντιδράσεις

