Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αργεντινή : 28χρονη καταδικάστηκε επειδή έκοψε το πέος του συντρόφου της με κλαδευτήρι

Αργεντινή : 28χρονη καταδικάστηκε επειδή έκοψε το πέος του συντρόφου της με κλαδευτήρι

Ο άτυχος άνδρας χρειάστηκε να κάνει πολλές χειρουργικές επεμβάσεις για να σώσει το μόριο του

Νεαρή γυναίκα έκοψε με κλαδευτήρι το πέος του εραστή της στην Αργεντινή και καταδικάστηκε σε 13 χρόνια κάθειρξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η Μπρέντα Μπαρατίνι, μια αρχιτέκτονας 28 ετών, κρίθηκε ένοχη ομόφωνα από τους ενόρκους, που ακολούθησαν τη σύσταση της εισαγγελίας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η Μπρέντα επιτέθηκε στον 42χρονο τον Νοέμβριο του 2017 με σκοπό να του κόψει το πέος. Η επίθεσή της αυτή έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο.

«Λυπάμαι πραγματικά για αυτό που έκανα, δεν ήθελα ποτέ να σκοτώσω κανέναν. Ζητούσα δικαιοσύνη. Κατέστρεψα τη ζωή μου, θέλω να επιστρέψω στην κανονική ζωή μου». Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της κατηγορούμενης πριν ακούσει την τελική απόφαση.

Στη διάρκεια της δίκης η νεαρή γυναίκα παραδέχθηκε ότι ήθελε να επιτεθεί στον σύντροφό της. Δεν ήθελε όμως να τον σκοτώσει. Αιτία η άσχημη συμπεριφορά του. «Της συμπεριφερόταν σαν τρόπαιο» και έδειχνε βίντεο από προσωπικές του στιγμές στους φίλους του.

Ο δικηγόρος της Ιβάν Σιρόνι δήλωσε ότι θα ασκήσει έφεση: «Σε όλη την ιστορία της δικαιοσύνης της Αργεντινής δεν έχει υπάρξει καταδίκη για απόπειρα ανθρωποκτονίας εξαιτίας ενός τραυματισμού στο πέος».

Το χρονικό της επίθεσης

Το θύμα, ο 42χρονος Σέρτζιο Φ., εξήγησε στη διάρκεια κατάθεσής του ότι η Μπαρατίνι τον παγίδεψε στις 25 Νοεμβρίου 2017. Στο πλαίσιο ερωτικού παιχνιδιού του έκλεισε τα μάτια και στη συνέχεια τον τραυμάτισε στο πέος με το κλαδευτήρι. Κατάφερε να φύγει από το διαμέρισμά της παρά τη σοβαρή αιμορραγία που είχε, με τη βοήθεια των γειτόνων που άκουσαν τις φωνές του.

Ο άνδρας, που ήταν παντρεμένος, χρειάστηκε να υποβληθεί σε πολλές επεμβάσεις για την αποκατάσταση του πέους του.

Μεγάλη μερίδα του τύπου παρομοίασαν την Μπρέντα με την Lorena Bobbitt. Η Βobbit πριν 26 χρόνια έκοψε το πέος του άνδρα της με ένα κουζινομάχαιρο και στη συνέχεια το πέταξε από το παράθυρο του αυτοκινήτου.

Η 49χρονη σήμερα Lorena μιλά για την υπόθεση που απασχόλησε όλο τον πλανήτη σε ένα ντοκιμαντέρ που δείχνει άγνωστες πτυχές της ιστορίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024