
Παπαγγελόπουλος : Μοναδική σκευωρία η πολιτική δίωξή μου
Η μοναδική σκευωρία που υπάρχει είναι η προσπάθεια πολιτικής μου δίωξης και συγκάλυψης των ευθυνών τους, απαντά ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος με αφορμή την πρόταση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής.
Η μοναδική σκευωρία που υπάρχει είναι η προσπάθεια πολιτικής μου δίωξης και συγκάλυψης των ευθυνών τους, απαντά ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος με αφορμή την πρόταση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής.
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα κατατέθηκε στη Βουλή η πρόταση 30 βουλευτών της ΝΔ για τη σύσταση ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προς διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης κατά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου για την υπόθεση Novartis.
Μοναδική σκευωρία η πολιτική δίωξή μου
«Σήμερα κορυφώθηκε η πολιτική στοχοποίηση και η προσπάθεια εξουδετέρωσης μου. Οι φαύλοι δεν θα μου συγχωρέσουν ποτέ ότι ήμουν, είμαι και θα παραμείνω σφοδρός πολέμιος τους.
»Η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας, σε πλήρη αντίθεση με τη θέση του αρχηγού της ότι τους πολιτικούς αντιπάλους τους κρίνει ο λαός, επιχειρεί απροκάλυπτα και εκδικητικά την πολιτική μου δίωξη.
»Με ένα σαθρό νομικό κείμενο υιοθετεί τους φαιδρούς και ψευδείς ισχυρισμούς δύο εισαγγελέων που αυτοαναιρούνται από τις ίδιες τις καταθέσεις τους. Όσο κι αν φαίνεται παράδοξο, εγώ τους ευχαριστώ.
»Επιτέλους μου δίνεται η ευκαιρία να αποκαλύψω στη Βουλή, στη Δικαιοσύνη και κυρίως στον ελληνικό λαό, τους αληθινούς σκευωρούς, τα κίνητρα τους, τις παράνομες πράξεις τους και τους συνεργούς τους στο χώρο της πολιτικής, της Δικαιοσύνης και σε μικρή μερίδα του Τύπου, που σε διατεταγμένη υπηρεσία με αισχρά δημοσιεύματα, αναμασούν αισχρές συκοφαντίες σε βάρος μου.
»Η μοναδική σκευωρία που υπάρχει είναι η προσπάθεια πολιτικής μου δίωξης και συγκάλυψης των ευθυνών τους.
»Αλήθεια, πώς τολμούν να μου αποδίδουν ηθική αυτουργία όταν η Δικαιοσύνη ερευνά αν υπάρχει αυτουργός; Όταν δεν έχει ασκηθεί καμία ποινική δίωξη και ήδη έχουν τεθεί στο αρχείο 7 περιπτώσεις πολιτικών; Γιατί άραγε ζητούν, εντελώς αόριστα, να διερευνηθούν κι άλλες υποθέσεις; Ετοιμάζουν κι άλλη σκευωρία; Ντροπή!
»Είναι φανερό ότι προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους εισαγγελείς, να προκαταλάβουν και να χειραγωγήσουν τη Δικαιοσύνη.
»Στη Βουλή και στη Δικαιοσύνη που θα προσφύγω, οι αληθινοί σκευωροί και οι συνεργοί τους θα αντιμετωπίσουν την αλήθεια και τις συνέπειες όλων των παρανόμων πράξεων τους».
- Γαλλία: Μυστηριώδης γοητεία του πρώην πρωθυπουργού Ατάλ στους… Κινέζους
- ΗΠΑ: 2 εκτελέσεις θανατοποινιτών σε Φλόριντα και Τέξας – Ο ένας περίμενε σχεδόν 50 χρόνια τη θανάτωσή του
- ΗΠΑ: Στη δημοσιότητα το βίντεο των αρχών με την ένοπλη επίθεση στο δείπνο ανταποκριτών του Λευκού Οίκου
- ΑΠΘ: Επίθεση κατά του αντιπρύτανη Μιχαηλίδη καταγγέλλουν οι πρυτανικές αρχές
- Βενεζουέλα: Προσγειώθηκε στο Καράκας η πρώτη απευθείας εμπορική πτήση από τις ΗΠΑ τα τελευταία 7 χρόνια
- Ιταλία: Επιβάτιδα γέννησε σε πτήση από το Ντακάρ προς τη Ρώμη



