
Διαφωνεί ο ηγέτης των Ρεπουμπλικανών στη Βουλή για την έρευνα σε βάρος του Τραμπ
«Δεν μπορεί μονομερώς να αποφασίσει ότι βρισκόμαστε σε έρευνα παραπομπής» είπε ο ηγέτης των Ρεπουμπλικανών στη Βουλή των Αντιπροσώπων Κέβιν Μακάρθι, αναφερόμενος στην απόφαση της προέδρου του Σώματος για έρευνα σε βάρος του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.
Ο ηγέτης των Ρεπουμπλικανών στη Βουλή των Αντιπροσώπων Κέβιν Μακάρθι εξέφρασε την αντίθεσή του στην απόφαση της Βουλής να ξεκινήσει έρευνα σε βάρος του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με το ερώτημα της παραπομπής.
«Δεν μιλά εκ μέρους της Αμερικής»
«Η πρόεδρος Πελόζι τυγχάνει να είναι πρόεδρος αυτής της Βουλής, αλλά δεν μιλά εκ μέρους της Αμερικής όταν πρόκειται για αυτό το ζήτημα», δήλωσε ο Μακάρθι σε δημοσιογράφους.
«Δεν μπορεί μονομερώς να αποφασίσει ότι βρισκόμαστε σε έρευνα παραπομπής», πρόσθεσε ο ηγέτης της μειοψηφίας στη Βουλή.
Πηγή: ΑΠΕ
- Σιδηρόδρομος: Εκτός τροχιάς οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης για το ETCS – 3,5 χρόνια μετά τα Τέμπη εκτός λειτουργίας
- ΠΑΣΟΚ: Πέμπτο «χτύπημα» στις «άγνωστες πτυχές του Ελλάδα 2.0»
- H άγνωστη μπουτίκ του Παρισιού που ψωνίζουν Τζάρβις Κόκερ και Άλεξ Τέρνερ – Ούτε διαφημίσεις, ούτε εκπτώσεις
- Γαλλία – Ελλάδα 66-65: Ήττα σε «νεκρό» χρόνο για την Εφήβων και τρίτη θέση στο Group A
- Πλαστικές σφαίρες στη Μαγιόρκα κατά διαδηλωτών – Οκτώ τραυματίες στην κινητοποίηση κατά του υπερτουρισμού
- Προειδοποίηση για πολυανθεκτικό βακτήριο που μπορεί να μεταδίδεται από κατοικίδια




