
Οι δύο δρόμοι του Σκόλα
Ο ατζέντης του Λουίς Σκόλα, Κλαούντιο Βιλανουέβα, ανέφερε πως δύο είναι οι δύο ομάδες που έχουν μιλήσει μαζί του και ενδιαφέρονται για τον 39χρονο φόργουορντ, η Ρεάλ και η Μπόκα
O Λουίς Σκόλα φαίνεται πως βρίσκεται σε δίλημμα για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του.
Σύμφωνα με τον ατζέντη του 39χρονου φόργουορντ, Κλαούντιο Βιλανουέβα, δύο είναι οι ομάδες οι οποίες ενδιαφέρονται για την απόκτηση ενός εκ των πρωταγωνιστών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πρόκειται για τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπόκα Τζούνιορς.
Ο Βιλανουέβα είπε χαρακτηριστικά πως: «Μίλησα με τη Ρεάλ Μαδρίτης την Παρασκευή (20/9), αλλά ακολούθησε το Super Copa Endesa και μείναμε εκεί. Θα περιμένω για νέα επαφή από την πλευρά τους. Από την Αργεντινή, οι άνθρωποι της Μπόκα με έχουν προσεγγίσει, με ενημέρωσαν επίσημα για το ενδιαφέρον τους. Είναι όμως ένα περίπλοκο θέμα λόγω του οικονομικού».
Ο Λούκα Βιλντόζα πάντως πιστεύει πως ο Σκόλα δεν θα πάει στη Ρεάλ για τον εξής λόγο: «Δεν πιστεύω ότι θα πάει στη Ρεάλ. Έχω την αίσθηση ότι η Μαδρίτη δεν θα είναι η τελική του επιλογή, γιατί έχει βασκική καρδιά». Ο Σκόλα να σημειωθεί ότι έχει αγωνιστεί στην Ταού (νυν Μπασκόνια) πριν μία δεκαετία περίπου.
- Είναι απειλή για το περιβάλλον η εξόρυξη άμμου; Τι απαντά ο ΟΗΕ
- Στολίσκος για τη Γάζα: Άγνωστο πλοίο πλησιάζει τα πλοιάρια, λέει ακτιβιστής που συμμετέχει στην αποστολή
- Η Fed μέσα από τις δηλώσεις του Κέβιν Γουόρς
- Λίβανος: Ηγετικό στέλεχος του Παλαιστινιακού Ισλαμικού Τζιχάντ σκοτώνεται σε ισραηλινή επίθεση
- Σκοτώθηκε γυναίκα μετά από επίθεση από αγελάδες στην Αυστρία
- Γραφήματα, χάρτες και απειλές προς το Ιράν – Ο Τραμπ έτοιμος να «πατήσει πυρηνικό κουμπί» μέσω Truth Social
