
Αυθαίρετα : Τέλος χρόνου για τακτοποιήσεις
Προθεσμία έως τον Νοέμβριο έχουν οι ιδιοκτήτες ώστε να μην πληρώσουν τα προσαυξημένα κατά 10% πρόστιμα.
Σαράντα έξι μέρες περιθώριο (έως τις 9 Νοεμβρίου 2019) έχουν οι ιδιοκτήτες αυθαίρετων προκειμένου να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την τακτοποίησή τους.
Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για τους ιδιοκτήτες αυθαιρέτων. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται αν η νέα ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος δώσει (και αυτή με τη σειρά της) άλλη μια παράταση για την τακτοποίησή τους.
Με τα έως τώρα δεδομένα δεν προβλέπεται να δοθεί νέα παράταση. Μάλιστα, σε χθεσινή ανακοίνωση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών – Πειραιώς – Αιγαίου και Δωδεκάνησου αναφέρεται χαρακτηριστικά πως «ο γενικός γραμματέας Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Ευθύμιος Μπακογιάννης τους ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να υπάρξει καμία παράταση στον νόμο περί τακτοποιήσεως αυθαιρέτων».
Διαβάστε ακόμα στο ρεπορτάζ του Προκόπη Γιόγιακα:
– Τι παράταση εξετάζει να δώσει το υπουργείο
– Τι θα αλλάξει στον τρόπο συναλλαγών και πρόστιμα;
– Που εντοπίζεται το 80% των προβλημάτων;
– Σε πόσες δόσεις μπορεί να εξοφληθεί το ποσό του προστίμου και τί ισχύει για ανέργους και δικαιούχους του προγράμματος κοινωνικής αλληλεγγύης;
- Ο Πάολο Μαλντίνι στο προσκήνιο για την Εθνική Ιταλίας: Το δίλημμα της FIGC και οι ισορροπίες εξουσίας
- Γιατί το ΠΑΣΟΚ ζητά εκλογές και «καρφώνει» την κυβέρνηση για υποκλοπές και ΟΠΕΚΕΠΕ 2
- Youth Pass: Μέχρι πότε μπορείτε να κάνετε αίτηση για Youth Pass – Σε ποιες επιχειρήσεις χρησιμοποιείται
- Με την πλάτη στον τοίχο το Μαξίμου μετά το τσουνάμι αποκαλύψεων για ΟΠΕΚΕΠΕ – Διαβιβάζεται η δικογραφία στη Βουλή
- Χέιλι Στάινφελντ: Μητέρα για πρώτη φορά – Η τρυφερή ανάρτηση
- Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων κατά Κωνσταντοπούλου: «Πόση υπομονή ακόμα;»










