Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρίντεζης: «Καλό τεστ με Ούνικς, ψάχνουμε τη χημεία μας»

Πρίντεζης: «Καλό τεστ με Ούνικς, ψάχνουμε τη χημεία μας»

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης, μίλησε για τη νίκη των Ερυθρόλευκων επί της Ούνικς Καζάν, τονίζοντας ότι η ομάδα αναζητά την αγωνιστική της βελτίωση

Ο Γιώργος Πρίντεζης πέτυχε 18 πόντους και ήταν εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού στη νίκη 70-66 επί της Ούνικς Καζάν στο τουρνουά Gomelsky Cup. Ο 34χρονος φόργουορντ των Ερυθρόλευκων, μίλησε μετά τη νίκη επί της Ούνικς Καζάν και έθιξε το θέμα των απουσιών των Πειραιωτών, οι οποίοι ψάχνουν την χημεία τους μέσω των φιλικών αναμετρήσεων.

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού δήλωσε: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα. Η Ούνικς είχε προετοιμαστεί καλά και έχει καλή χημεία. Βρισκόμαστε λίγο πριν την έναρξη της φετινής σεζόν για την Ευρωλίγκα και είναι το πρώτο παιχνίδι που δώσαμε σχεδόν όλοι μαζί οι παίκτες.

Εξακολουθούν να μας λείπουν δύο παίκτες. Ήταν, όμως, ένα καλό τεστ. Προσπαθήσαμε να βρούμε τη χημεία μας, δείξαμε μια βελτιωμένη εικόνα σε άμυνα και επίθεση, όμως, θα πρέπει να βελτιωθούμε περισσότερο στα επόμενα ματς».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024