
Κεφαλονιά: Πλημμύρισε η Αγία Ευφημία από τη νεροποντή
Με λάσπη και νερά γέμισε ο κεντρικός δρόμος στο χωριό της Αγίας Ευφημίας στην Κεφαλονιά, μετά την νεροποντή που πλήττει από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα το Ιόνιο
Με λάσπη και νερά γέμισε ο κεντρικός δρόμος στο χωριό της Αγίας Ευφημίας στην Κεφαλονιά, μετά την νεροποντή που πλήττει από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα το Ιόνιο.
Οι κάτοικοι της περιοχής αδυνατούν να κυκλοφορήσουν, λόγω των τόνων λάσπης που έχουν σκεπάσει και άλλους δρόμους του χωριού.
Αυτή τη στιγμή στο σημείο βρίσκονται 4 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 10 πυροσβέστες που, μαζί με τις υπηρεσίες του δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς, δίνουν μάχη κάτω από τη δυνατή βροχή ώστε να καθαριστούν οι δρόμοι της Αγίας Ευφημίας και να επιστρέψει το χωριό στην κανονικότητα.
Σε Κεφαλονιά και Ζάκυνθο, από χθες το βράδυ έχει σημάνει «κόκκινος συναγερμός», με τις υπηρεσίες πολιτικής προστασίας των δύο νησιών, να έχουν κινητοποιήσει όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες.
- Τσιτσιπάς: «Αυτές είναι οι στιγμές που με κάνουν να απολαμβάνω πραγματικά το παιχνίδι»
- «Ήταν σχιζοφρενής» – Τι κατέθεσε ο ψυχίατρος για τον Γάλλο που «θέρισε» τη Ράνια
- Tι δουλειά έχει η Κιμ Καρντάσιαν στο Μπρόντγουεϊ;
- Αφθώδης πυρετός: Πότε θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις στους κτηνοτρόφους
- Ο αστρολάβος του Αφζάλ – «Υπερυπολογιστής» του 17ου αιώνα βγαίνει σε δημοπρασία από τον Sotheby’s
- Η Ιουλία Τσέτη στο Delphi Forum XI: «Η βιωσιμότητα είναι συνέχεια και συνέπεια – Οι εργαζόμενοι σύμμαχοί μας»


