
Κεφαλονιά: Πλημμύρισε η Αγία Ευφημία από τη νεροποντή
Με λάσπη και νερά γέμισε ο κεντρικός δρόμος στο χωριό της Αγίας Ευφημίας στην Κεφαλονιά, μετά την νεροποντή που πλήττει από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα το Ιόνιο
Με λάσπη και νερά γέμισε ο κεντρικός δρόμος στο χωριό της Αγίας Ευφημίας στην Κεφαλονιά, μετά την νεροποντή που πλήττει από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα το Ιόνιο.
Οι κάτοικοι της περιοχής αδυνατούν να κυκλοφορήσουν, λόγω των τόνων λάσπης που έχουν σκεπάσει και άλλους δρόμους του χωριού.
Αυτή τη στιγμή στο σημείο βρίσκονται 4 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 10 πυροσβέστες που, μαζί με τις υπηρεσίες του δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς, δίνουν μάχη κάτω από τη δυνατή βροχή ώστε να καθαριστούν οι δρόμοι της Αγίας Ευφημίας και να επιστρέψει το χωριό στην κανονικότητα.
Σε Κεφαλονιά και Ζάκυνθο, από χθες το βράδυ έχει σημάνει «κόκκινος συναγερμός», με τις υπηρεσίες πολιτικής προστασίας των δύο νησιών, να έχουν κινητοποιήσει όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες.
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [05.07 – 11.07.2026]
- Συναγερμός για ύποπτο αντικείμενο στη Βασιλίσσης Σοφίας – Διακοπή κυκλοφορίας
- Μαρούσι: «Αν ήμουν όρθιος τα σίδερα θα είχαν μπει στο κεφάλι μου»
- ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Υποκριτικό να εμφανίζεται ως πολέμιος της τοξικότητας ο πρωθυπουργός της θεωρίας των δύο άκρων
- Το δημοψήφισμα Τσίπρα θυμήθηκε πάλι η ΝΔ – Για τα «δημοψηφίσματα» των πολιτών εναντίον της, που δεν μπορούν να ζήσουν, ούτε λόγος
- Η ανανεωμένη λίστα με τα ρεκόρ του Μέσι: Τα μυθικά επιτεύγματα του «Λέο» στα Μουντιάλ και τι έχει… απομείνει (vids)




