Σύλληψη φωτορεπόρτερ που κάλυπτε την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια
Στη σύλληψη ενός φωτορεπόρτερ προχώρησε η αστυνομία κατά την επιχείρηση της, το πρωί της Δευτέρας, σε κτίριο που τελούσε υπό κατάληψη στα Εξάρχεια.
Στη σύλληψη ενός φωτορεπόρτερ προχώρησε η αστυνομία κατά την επιχείρηση της, το πρωί της Δευτέρας, σε κτίριο που τελούσε υπό κατάληψη στα Εξάρχεια.
Ο φωτορεπόρτερ, Αλέξανδρος Σταματίου, βρισκόταν στο κτήριο του 5ου Λυκείου στην οδό Μερλιέ και Πρασσά,προκειμένου να καλύψει δημοσιογραφικά ενδεχόμενη εκκένωση της κατάληψης.
Ο φωτορεπόρτερ παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο με την κατηγορία «διατάραξη οικιακής ειρήνης».
Την είδηση έκανε γνωστή και μέσω του προσωπικού του λογαριασμό στο Facebook, ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας, Μαριος Λώλος.
Η Κίνηση Ενωμένοι ενάντια Στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) από πλευράς της καταγγέλλει το περιστατικό επισημαίνοντας ότι με τη νέα «ρατσιστική επιχείρηση – σκούπα» της αστυνομίας, όπως τη χαρακτηρίζει, η αστυνομία «προωθεί και τη φίμωση της ενημέρωσης» και «επιχειρεί να συγκαλύψει τις ρατσιστικές αθλιότητες, με το κυνηγητό των μωρομάνων και των παιδιών τους αλλά και το μάντρωμα τους σε στρατόπεδα-γκέτο έξω από τις πόλεις».
- Formula 1: Πήρε τη νίκη στο Σίλβερστοουν ο Λεκλέρκ (pics)
- Συναγερμός στο Ηράκλειο – Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο
- Η αποστολή της ΑΕΚ για την Ολλανδία – Ανακοινώθηκαν έξι φιλικά (pic)
- Ο Τζο Έστερχαζ πήρε 1,5 εκατ. δολάρια για να μείνει μακριά από το «Βασικό ένστικτο 2»
- Νέα Αριστερά: Απειλή για την εθνική ασφάλεια η κυβέρνηση Μητσοτάκη
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Προκαλεί ή όχι απώλειες θέσεων εργασίας – Γιατί είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουμε τι συμβαίνει


