Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βάσω Λασκαράκη: Έτοιμη να γίνει για δεύτερη φορά μητέρα

Βάσω Λασκαράκη: Έτοιμη να γίνει για δεύτερη φορά μητέρα

«Ποδαρικό» στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, έκανε η Βάσω Λασκαράκη, από το πλατό της οποίας αποκάλυψε πως είναι έτοιμη να γίνει μητέρα για δεύτερη φορά

Η Βάσω Λασκαράκη έκανε μια δημόσια αποκάλυψη λέγοντας πως θα ήθελε ένα παιδί με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο!

Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε το Σάββατο (21/9) καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής της  Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δεν γίνεται» και μίλησε για όλα!

Η Βάσω Λασκαράκη αναφέρθηκε στη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί «Έρωτας Μετά», αλλά και στον κρυφό γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Στην συνέχεια η Ναταλία Γερμανού παρουσίασε στην καλεσμένη της κάποιες ερωτήσεις που έκανε το κοινό της μέσω Twitter. Μια από αυτές ήταν το αν σκέφτεται να κάνει ένα δεύτερο παιδάκι, με την  Βάσω Λασκαράκη να απαντάει χαρακτηριστικά:

«Δεν είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι, φυσικά και το σκέφτομαι. Ήθελα να κάνω ένα ακόμη παιδί. Νομίζω ότι… είναι κάτι που το συζητάμε ήδη. Δηλαδή και η Εύα το συζητάει αυτό και θα ήθελε ένα αδελφάκι, και με τον Λευτέρη το συζητάμε».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Ο κρυφός γάμος και ο ατέλειωτος μήνας του μέλιτος

Δύο χρόνια μετά το διαζύγιό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, η Βάσω Λασκαράκη ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Λευτέρη Σουλτάτο, λίγους μήνες μετά από τον αρραβώνα τους, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Κι ενώ όλα τα δημοσιεύματα ήθελαν τους δυο τους να παντρεύονται το καλοκαίρι στα Χανιά, τελικά το ζευγάρι αποφάσισε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου τον περασμένο Απρίλιο.  Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Απρίλιο στο Ηράκλειο σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, ενώ ο μήνας το μέλιτος για το νεόνυμφο ζευγάρι ξεκίνησε επίσημα το καλοκαίρι, με σταθμούς όπως το Παρίσι και η Σαντορίνη.

Δείτε ακόμη – Η Βάσω Λασκαράκη «λιώνει» στην αγκαλιά του Λευτέρη Σουλτάτου

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024