
Με απουσίες και η Αρμάνι στο «Παύλος Γιαννακόπουλος»
Δίχως τους τραυματίες Νεμάνια Νέντοβιτς και Αρτούρας Γκουντάιτις θα παραταχθεί στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» η Αρμάνι Μιλάνο. Κανονικά στη διάθεση της ιταλικής ομάδας ο Άαρον Γουάιτ
Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» η Αρμάνι Μιλάνο.
Όπως ενημέρωσε η ιταλική ομάδα η αποστολή πέταξε για την Αθήνα δίχως τους τραυματίες Νεμάνια Νέντοβιτς και Αρτούρας Γκουντάιτις. Ο πρώτος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο, ενώ ο δεύτερος είχε υποστεί ρήξη χιαστού προ μηνών και βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.
Κανονικά στην αποστολή βρίσκεται ο Άαρον Ουάιτ, ο οποίος είχε τραυματιστεί στα πλευρά πριν από μερικές ημέρες.
Υπενθυμίζεται πως αύριο Σάββατο η Αρμάνι θα αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε στον πρώτο αγώνα του τουρνουά, ενώ στον δεύτερο αγώνα, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι. Οι νικητές των δύο παιχνιδιών θα αναμετρηθούν στον τελικό, ενώ οι ηττημένοι στον μικρό τελικό.
- Ν. Ανδρουλάκης: «Ένας Κρητικός με τις γενναίες πράξεις του έδειξε την αδιάρρηκτη ψυχή του Ελληνισμού»
- Κοινό κέντρο ΕΥΠ – Predator «δείχνει» ο Λάκης Λαζόπουλος – Το sms πριν τον μαγνητικό τομογράφο
- Ο Μουρίνιο πήρε θέση για τις φήμες περί Ρεάλ Μαδρίτης
- Γιορτή της Μητέρας: Η Μελάνια Τραμπ για το γιο της Μπάρον, τη μητέρα της και οι συμβουλές μητρότητας
- Απόδοση στο σχολείο και οικονομικοί πόροι – Το χάσμα είναι ζήτημα κοινωνικού περιβάλλοντος
- Ανδρουλάκης για Δημητριάδη: Ο «εθνικός ωτακουστής» κάνει μαθήματα υψηλής πολιτικής, αντί να λογοδοτήσει



