
Με απουσίες και η Αρμάνι στο «Παύλος Γιαννακόπουλος»
Δίχως τους τραυματίες Νεμάνια Νέντοβιτς και Αρτούρας Γκουντάιτις θα παραταχθεί στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» η Αρμάνι Μιλάνο. Κανονικά στη διάθεση της ιταλικής ομάδας ο Άαρον Γουάιτ
Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» η Αρμάνι Μιλάνο.
Όπως ενημέρωσε η ιταλική ομάδα η αποστολή πέταξε για την Αθήνα δίχως τους τραυματίες Νεμάνια Νέντοβιτς και Αρτούρας Γκουντάιτις. Ο πρώτος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο, ενώ ο δεύτερος είχε υποστεί ρήξη χιαστού προ μηνών και βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.
Κανονικά στην αποστολή βρίσκεται ο Άαρον Ουάιτ, ο οποίος είχε τραυματιστεί στα πλευρά πριν από μερικές ημέρες.
Υπενθυμίζεται πως αύριο Σάββατο η Αρμάνι θα αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε στον πρώτο αγώνα του τουρνουά, ενώ στον δεύτερο αγώνα, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι. Οι νικητές των δύο παιχνιδιών θα αναμετρηθούν στον τελικό, ενώ οι ηττημένοι στον μικρό τελικό.
- Καίγεται η Νότια Ευρώπη: Μάχη με τις φλόγες σε Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία
- Ολυμπιακός: Στην Ολλανδία ο Ζινεντίν Σμαΐλοβιτς
- Χωρίς ταμπού: Ο άνδρας με το μικρότερο πέος στον κόσμο έχει το διαδίκτυο δίπλα του – Μικροφαλλία και crowdfunding
- «Απασφάλισε» κατά της Παραγουάης ο Ιμπραΐμοβιτς: «Αν έπαιζα εγώ θα είχα στείλει κάποιον στο νοσoκομείο» (pic)
- Φωτιά στην Οινόη: Συναγερμός στην Πυροσβεστική – Σηκώθηκαν 12 εναέρια, μήνυμα από το 112
- Χειροπέδες σε άνδρα που καλλιεργούσε 26 δενδρύλλια κάνναβης, έως δύο μέτρων, μέσα σε δωμάτιο σπιτιού

