Με απουσίες και η Αρμάνι στο «Παύλος Γιαννακόπουλος»
Δίχως τους τραυματίες Νεμάνια Νέντοβιτς και Αρτούρας Γκουντάιτις θα παραταχθεί στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» η Αρμάνι Μιλάνο. Κανονικά στη διάθεση της ιταλικής ομάδας ο Άαρον Γουάιτ
Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» η Αρμάνι Μιλάνο.
Όπως ενημέρωσε η ιταλική ομάδα η αποστολή πέταξε για την Αθήνα δίχως τους τραυματίες Νεμάνια Νέντοβιτς και Αρτούρας Γκουντάιτις. Ο πρώτος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο, ενώ ο δεύτερος είχε υποστεί ρήξη χιαστού προ μηνών και βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.
Κανονικά στην αποστολή βρίσκεται ο Άαρον Ουάιτ, ο οποίος είχε τραυματιστεί στα πλευρά πριν από μερικές ημέρες.
Υπενθυμίζεται πως αύριο Σάββατο η Αρμάνι θα αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε στον πρώτο αγώνα του τουρνουά, ενώ στον δεύτερο αγώνα, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι. Οι νικητές των δύο παιχνιδιών θα αναμετρηθούν στον τελικό, ενώ οι ηττημένοι στον μικρό τελικό.
- Ο ΠΑΟΚ ρώτησε για τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ – Τι ισχύει με τον αδερφό του Χουάντσο
- «Ο Γεντβάι φεύγει από τον Παναθηναϊκό – Έκλεισε στην Αλ Σαμπάμπ» (pic)
- Η Βιλερμπάν έδωσε εγγυήσεις στον Φρανσίσκο και «τελείωσε» τις φήμες για το μέλλον του
- Ελλάδα – Ιταλία: Μεγάλη «μάχη» για την πρόκριση στον τελικό του World Cup στο Σίδνεϊ!
- Ολυμπιακός: Τελευταίο φιλικό πριν τη Ναϊμέγκεν
- Τσιτσιπάς: «Τα αεροδρόμια θα έπρεπε να έχουν μια ουρά για όσους ξέρουν να βγάζουν το λάπτοπ τους»
- Παναθηναϊκός: «Το ποσοστό μεταπώλησης που διατήρησε η Χάποελ Μπερ Σεβά στον Κάνγκουα»
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)




![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)
















































![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442