O Ευριπίδης Στυλιανίδης (ΝΔ) προτείνεται για πρόεδρος της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος. Η Έφη Αχτσιόγλου (ΣΥΡΙΖΑ) προτείνεται για τη θέση αντιπροέδρου της Επιτροπής. Ο Γιώργος Καμίνης (Κίνημα Αλλαγής) προτείνεται για τη θέση του γραμματέα.
Σε εξέλιξη βρίσκεται μυστική ψηφοφορία. Ο Γιώργος Κατρούγκαλος είπε εκ προοιμίου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει όλους όσους προτείνονται γιατί θεωρεί ότι πρέπει να υπάρχει κλίμα συναίνεσης στην επιτροπή.
Η εκλογή του προεδρείου γίνεται με μυστική ψηφοφορία και ο πρόεδρος εκλέγεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των μελών της Επιτροπής. Αν δεν συγκεντρωθεί απόλυτη πλειοψηφία, η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται αμέσως, μεταξύ των δύο πρώτων σε ψήφους και πρόεδρος εκλέγεται ο βουλευτής που συγκέντρωσε την σχετική πλειοψηφία των παρόντων μελών της επιτροπής. Ο αντιπρόεδρος και ο γραμματέας εκλέγονται με τη σχετική πλειοψηφία των παρόντων μελών.
Για την ψηφοφορία στήθηκαν τρεις κάλπες. Διανεμήθηκαν σε κάθε βουλευτή τρία ψηφοδέλτια και ισάριθμα λευκά.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»