Να…. μην πίνουν πολύ νερό συμβουλεύουν οι χρήστες του Twitter τους υπόλοιπους χρήστες των social media, καθώς όπως λένε από χτες φωνάζει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Φαίνεται πως οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ σχετικά με την τιμή του νερού ήχησαν παράξενα στα αυτιά των τουιτεράδων, οι οποίοι «ξεχύθηκαν» στα social media για να την σχολιάσουν.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαδημητρίου κατά τη συζήτηση στην Υποεπιτροπή Υδάτινων Πόρων της Βουλής είπε πως το νερό, «δυστυχώς, είναι απαράδεκτα φθηνό, η σπατάλη του εξωφρενική», ενώ και η επεξεργασία του -ειδικότερα σε μικρές πόλεις- είναι σπάνια.

Η φράση αυτή είχε ως αποτέλεσμα το θέμα γρήγορα να γίνει viral και οι κυβερνητικοί κύκλοι να σπεύσουν να ξεκαθαρίσουν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα αύξησης στην τιμή του νερού.

Αστεία, ειρωνεία και νεύρα…

Μετά λοιπόν από αυτές τις δηλώσεις, δεν ήταν λίγοι οι χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι θέλησαν να αστειευτούν, λέγοντας πως έχουν αφήσει την βρύση ανοιχτή πάνω από 24 ώρες.

Άλλοι χρησιμοποιώντας το γνωστό καυστικό τους χιούμορ ανέφεραν πως είναι ντροπή που…μερικοί θέλουν να κάνουν μπάνιο, χρησιμοποιώντας μάλιστα και φτηνό νερό.

Πάντως πέρα από την πλάκα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τα έβαλαν με τον ίδιο τον βουλευτή της ΝΔ, Μπάμπη Παπαδημητρίου, τονίζοντας πως η δήλωσή του ήταν απαράδεκτη.

https://twitter.com/kunia_belle_a/status/1174817421338787856

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο