
«Χειρόφρενο» στον ΗΣΑΠ την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου
Χωρίς τρένο θα μείνουν την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου Αθήνα και Πειραιάς
«Χειρόφρενο» τραβά την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου ο ΗΣΑΠ καθώς οι εργαζόμενοι στη ΣΤΑΣΥ ανακοίνωσαν τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει ΑΔΕΔΥ ενάντια του αναπτυξιακού νομοσχεδίου.
«Το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑ.ΣΥ. προχωρεί στις 24 Σεπτεμβρίου σε 24ωρη απεργία στο δίκτυο της Γραμμής 1 (πρώην ΗΣΑΠ), συμμετέχοντας στην απεργιακή κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου Αθήνας ενάντια σε κάθε προσπάθεια υπονόμευσης των εργασιακών δικαιωμάτων και της λειτουργίας των συνδικάτων» αναφέρουν οι εργαζόμενοι σε ανακοίνωσή τους.
Στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ έχουν μέχρι στιγμής ανακοινώσει πως συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ, η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, δάσκαλοι και καθηγητές.
Επίσης την ίδια ημέρα έχει ανακοινωθεί και απεργία από την ΠΝΟ και τα πλοία θα μείνουν δεμένα στα λιμάνια.
- Κρήτη: Στην Αθήνα 6χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Ρέθυμνο – Μάχη για να σωθεί το πόδι του
- Το μέλλον είναι εδώ – Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσιάζει σήμερα το νέο «Γ. Καραϊσκάκης»
- Χάρι Κέιν, ο… τυφώνας: Πέρασε Πελέ, κυνηγά Μέσι-Εμπαπέ και μπήκε στο πάνθεον της Ιστορίας (pics, vids)
- Βίκυ Καγιά: Πώς κινήθηκε για το δημοσίευμα που την ήθελε να χωρίζει με τον Ηλία Κρασσά
- Φλόριντα: Ανατριχιαστική μαρτυρία για την 31χρονη που κατασπαράχθηκε από αλιγάτορα σε ποτάμι
- Βενεζουέλα: Άνδρας βρέθηκε ζωντανός 7 ημέρες μετά τους σεισμούς – Πασχίζουν να τον ανασύρουν από τα συντρίμμια




