Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε εξέλιξη πορεία για το περιβάλλον - Κλειστό το κέντρο της Αθήνας

Σε εξέλιξη πορεία για το περιβάλλον – Κλειστό το κέντρο της Αθήνας

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα πορεία για την κλιματική αλλαγή στο κέντρο της Αθήνας, από την Πρωτοβουλία ενάντια στην περιβαλλοντική καταστροφή και την κλιματική αλλαγή, καθώς και οργανώσεις της αριστεράς, στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας δράσης κατά της κλιματικής κρίσης.

Σε εξέλιξη βρίσκεται πορεία για την κλιματική αλλαγή στο κέντρο της Αθήνας, από την Πρωτοβουλία ενάντια στην περιβαλλοντική καταστροφή και την κλιματική αλλαγή, καθώς και οργανώσεις της αριστεράς, στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας δράσης κατά της κλιματικής κρίσης.

Με κεντρικά συνθήματα «αλλάξτε το σύστημα όχι το κλίμα» και «σκοτώνοντας τη γη, σκοτώνεις τη ζωή», οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στο Σύνταγμα.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, «παίρνουμε μέρος στην παγκόσμια κινητοποίηση για να σταματήσουμε την περιβαλλοντική καταστροφή και να απαιτήσουμε άμεσες λύσεις για τη σωτηρία του πλανήτη από την κλιματική αλλαγή. Είμαστε αλληλέγγυοι με τα εκατομμύρια πολιτών, και πρώτα απ’ όλα των νέων και των μαθητών και μαθητριών, που θα διαδηλώνουν και θα απεργούν την ίδια μέρα σε δεκάδες χώρες και εκατοντάδες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Το διεθνές κίνημα συντονίζεται και κλιμακώνει τις δράσεις του, εν όψει και της συνόδου του ΟΗΕ για το κλίμα στις 23/9, και δηλώνει αποφασιστικά: «αλλάξτε το σύστημα, όχι το κλίμα».

Από τις 6 το απόγευμα πλήθος κόσμου άρχισε να συγκεντρώνεται στην πλατεία Συντάγματος και περίπου στις 7.00μ.μ. ξεκίνησε η πορεία προς την Ομόνοια μέσω Πανεπιστημίου και επιστροφή στην πλατεία Συντάγματος μέσω Σταδίου.

Λόγω της πορείας έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε Αμαλίας, Βασ. Σοφίας, Πανεπιστημίου, Σταδίου και η Πειραιώς προς Ομόνοια.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024