
Κύπρος: Είχε καταπιεί τέσσερα κινητά για να τα περάσει στη φυλακή
Κινητά τηλέφωνα και ναρκωτικά βρέθηκαν στο σώμα 28χρονου καταδίκου κατά τον έλεγχο του στις Κεντρικές Φυλακές της Κύπρου
Κινητά τηλέφωνα και ναρκωτικά βρέθηκαν στο σώμα 28χρονου καταδίκου κατά τον έλεγχο του στις Κεντρικές Φυλακές.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο κατάδικος, μεταφέρθηκε χθες από τις Κεντρικές Φυλακές προς το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού.
Κατά την επιστροφή του στις Κεντρικές Φυλακές, σε έλεγχο που έγινε με ανιχνευτή μετάλλων, διαπιστώθηκε ότι ο 28χρονος έφερε αντικείμενα στο σώμα του.
Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου οι ιατροί προχώρησαν σε ακτινολογικό έλεγχο με τον 28χρονο να αφοδεύει τέσσερα κινητά τηλέφωνα καθώς και πλαστική συσκευασία με τέσσερα γραμμάρια μεθαμφεταμίνης.
Ο κατάδικος πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στις Κεντρικές Φυλακές.
- Αρκούδα στο Νέο Μεξικό παγιδεύτηκε σε στύλο ηλεκτρισμού – Οι υπεύθυνοι δεν έκοψαν την παροχή έγκαιρα
- «Η Κύπρος είναι τουρκική»: Υποβρύχια πρόκληση των Γκρίζων Λύκων στην επέτειο της εισβολής
- Ιράν: «Οφθαλμός αντί οφθαλμού», απαντά ο Αραγτσί στις απειλές του Τραμπ
- Μεξικό: Κι άλλη δολοφονία δημοσιογράφου – Η 7η μέσα στο 2026
- Η Ακρόπολη και οι παροχές στους τουρίστες στο μικροσκόπιο της Libération – «Κάποιοι αναγκάζονται να ουρήσουν ανάμεσα στα μάρμαρα»
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Ζούμε περισσότερο αλλά όχι τόσο υγιείς



