Νέα αστυνομική επιχείρηση στήθηκε το πρωί στην οδό Αχαρνών.
Συγκεκριμένα, αστυνομικές δυνάμεις έκαναν νωρίς το πρωί της Πέμπτης (19/9/2019) έφοδο σε κτίριο που τελεί υπό κατάληψη στην Αχαρνών.
Το κτίριο τελεί υπό κατάληψη από το 2016, βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σουρμελή και Μάγερ και μέσα σε αυτό φέρεται να είχαν βρει καταφύγιο πρόσφυγες.
Εκεί διαμένουν πολλοί αλλοδαποί και κυρίως οικογένειες, ενώ στον χώρο στεγαζόταν παλαιότερα σχολείο.
Στην επιχείρηση συμμετέχουν δεκάδες αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες, ενώ παράλληλα γίνονται έρευνες, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, και για ναρκωτικά.
Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα είχαν πραγματοποιηθεί από την Αστυνομία ανάλογες δράσεις στα Εξάρχεια.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).