Με δηλώσεις του στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία, ο αρχηγός της Εθνικής ανδρών Γιώργος Πετρέας περιγράφει τις τελευταίες 24 ώρες του ίδιου και των συμπαικτών του μέχρι να δουν την βαθμολογία του Α' ομίλου και να καταλάβουν ότι η Ελλάδα προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Η Ρουμανία νίκησε την Πορτογαλία με 3-1 σετ και έτσι Ελλάδα, Πορτογαλία και Ρουμανία βρέθηκαν στην απόλυτη ισοβαθμία. Ισοβαθμία στις μεταξύ τους νίκες, στις νίκες – ήττες και στα σετ. Από εκεί και πέρα μέτρησαν οι συνολικοί πόντοι και η ελληνική ομάδα ήταν καλύτερη από την Πορτογαλία μόλις κατά έναν πόντο!
Συγκεκριμένα στην τριπλή ισοβαθμία σε νίκες (από μία), στους βαθμούς (από 3β.) και σετ (5-13). Η πρόκριση κρίθηκε στους πόντους, με την Ελλάδα να παίρνει την πρόκριση με κλάσμα καλύτερο κατά 0,002 (386/432=0,8935 ενώ η Πορτογαλία είχε 386/433=0,8915).
«Ήταν από τις πιο αγχωτικές 24 ώρες που έχουμε περάσει ως ομάδα. Δεν ήταν στο χέρι μας η πρόκριση και μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαρούμενοι ήμασταν που περάσαμε στους 16. Είδαμε το παιχνίδι από την τηλεόραση και μόλις είδαμε στο σάιτ της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ότι προκριθήκαμε, ξεσπάσαμε σε πανηγυρισμούς» δήλωσε στην ιστοσελίδα της CEV ο αρχηγός της Εθνικής ανδρών.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανιώνιος Betsson έκανε γνωστό ότι το εντός έδρας ματς (1/4) απέναντι στην ΑΕΚ για τα προημιτελικά του πρωταθλήματος, αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας.
Το ματς της Πολωνίας με τη Σουηδία ίσως αποτέλεσε την τελευταία εμφάνιση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με την Εθνική της πατρίδας του και ο σπουδαίος φορ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, «δείχνοντας» έτσι το πιθανό τέλος εποχής...