Η πολυμήχανη Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρήκε τον δάσκαλο της!

View this post on Instagram

Feeling so empowered by @tresemmegreece after watching the unbelievably talented @justinemarjan working backstage, a woman who is paving the way for female stylists in the fashion industry. Νιώθω ακόμα πιο δυνατή παρακολουθώντας την απίστευτα ταλαντούχα @justinemarjan να δουλεύει backstage για το @tresemmegreece. Μια γυναίκα που ανοίγει τον δρόμο για όλες μας στη βιομηχανία της μόδας. #TRESnyfw #PowerYourPresence #TRESemmegreece #Tresemme

A post shared by ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) on

 

Μια διαγωνιζόμενη που δήλωσε συμμετοχή στο Greece’s Next Top Model φαίνεται πως την άφησε με το στόμα ανοιχτό. Η Χριστίνα έκανε την οντισιόν της μπροστά στους τέσσερις κριτές, με στόχο να δείξει πως ένα plus size model μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα στον χώρο της μόδας και να έχει αυτοπεποίθηση.

Ξεκινώντας την συνέντευξη της, η νεαρή από τα Γιαννιτσά άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις καθώς το βιογραφικό της ήταν πλούσιο και έκανε ταυτόχρονα πολλές δουλειές για να ζήσει.

Η ίδια δήλωσε ότι ασχολείται με την κτηνοτροφία και τα χωράφια, ενώ είναι συμπαρουσιάστρια σε τοπικό κανάλι της Θεσσαλονίκης, αλλά και μοντέλο.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μάλιστα, είπε με χιούμορ: «Εσύ έχεις κάνει πιο πολλά πράγματα και από μένα!».

«Είσαι μια κοπέλα με δυνατή προσωπικότητα, έχεις θετική ενέργεια, είσαι μάγκας, αλλά δεν πιστεύω ότι μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα στο modelling!» της είπε η Βίκυ Καγιά και δεν της έδωσε το πολυπόθητο «ναι».

Μπορεί η Χριστίνα να μην κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του παιχνιδιού, όλοι πάντως θα την θυμούνται για καιρό!

 

Δείτε την οντισιόν της:

Γράψτε το σχόλιο σας