Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζέτα Μακρυπούλια: Έχω κάνει άπειρους συμβιβασμούς

Ζέτα Μακρυπούλια: Έχω κάνει άπειρους συμβιβασμούς

Η ηθοποιός μίλησε για το bullying, για τους συμβιβασμούς που έχει κάνει στη ζωή της και πολλά ακόμα

Η Ζέτα Μακρυπούλια επέστρεψε στα τηλεοπτικά πλατό και έκανε χτες πρεμιέρα με το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι «ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ» και σε λίγο καιρό θα είναι και η κεντρική παρουσιάστρια του music talent show «The Final Four».

Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για όλα στο περιοδικό Gala και στην δημοσιογράφο Αφροδίτη Γραμμέλη… Μίλησε για το bullying, για τους συμβιβασμούς που έχει κάνει στη ζωή της αλλά και πολλά ακόμα.

Εκτιμάτε την επικοινωνία, αλλά αποφεύγετε την έκθεση. Θέλετε να προστατευτείτε ή βαριέστε; Η πραγματική Ζέτα είναι πολύ διαφορετική απ’ αυτό που βλέπουμε;

Είμαι σ’ αυτό τον χώρο από 13 ετών, έχω δώσει δεκάδες συνεντεύξεις και έχω μάθε πολλά γι΄αυτές. Πολλές φορές για άλλο λόγο δίνουμε συνέντευξη εμείς και για άλλο λόγο μας ζητούν οι άλλοι. Οι λόγοι μπορεί να είναι για να προωθήσουμε μια δουλειά, γιατί μας δεσμεύουν τα συμβόλαιά μας, για να κρατήσουμε ισορροπίες ή επειδή έχουμε δημιουργήσει προσωπικές σχέσεις με κάποιους ανθρώπους των media. Είχα την ατυχία να δώσω συνεντεύξεις σε ανθρώπους που ήθελαν να εκμαιεύσουν πληροφορίες για προσωπικά ζητήματα, θεωρώντας πως αυτά πουλάνε. Και έτσι δημιουργήθηκε για καιρό μια αλυσίδα δημοσιευμάτων που με αφορούσε και – ναι – δεν είχε καμιά σχέση με αυτό που είναι η πραγματική Ζέτα. Επίσης, η διαδικασία των συχνών εμφανίσεων και συνεντεύξεων με πίεζε, δεν μου έδινε καμιά χαρά, αφού ένιωθα ότι επαναλαμβανόμουν. Ίσως κάποιες φορές βαριόμουν κιόλας. Και επειδή μεγαλώνοντας δεν θέλω πια να καταπιέζομαι, έβαλα όρια. Είναι μέρος της δουλειάς μου, το ξέρω, αλλά δεν είναι αυτή η δουλειά μου.

Έχετε δεχτεί ποτέ bullying; Ή έστω νιώσατε ότι – σε αντίθεση με άλλους συναδέρφους σας – χρειάστηκε να προσπαθήσετε περισσότερο για να αποδείξετε ότι αξίζετε;

Ναι, έχω δεχτεί bullying, και έχω νιώσει ότι πρέπει να καταβάλλω διπλάσια προσπάθεια από κάποιον άλλο συνάδερφο για να αποδείξω τι είμαι και τι μπορώ να κάνω σ’ αυτό τον χώρο. Οι περισσότεροι μεγαλώνουμε και κάνουμε πράγματα για να γινόμαστε αποδεκτοί από τους άλλους, όμως, αυτό είναι μια παγίδα στην οποία πέφτουμε. Προσπαθώ να κάνω πράγματα για μένα που μου κάνουν καλό. Κι όπως έχω δει, μόνο έτσι εναρμονίζεται το κοινό μαζί σου και συμπορεύεται.

View this post on Instagram

Έφτασε η μέρα!!!✨ΞΕΚΙΝΑΜΕ✨Εχω μεγάλη χαρά!! Όλο το καλοκαίρι ταξίδεψα σε όλη την Ελλάδα. Δεν σταματήσατε στιγμή να μου λέτε και να με ρωτάτε για το Ρουκ Ζουκ, πόσο το αγαπάτε και πως θέλετε να έρθετε! Το ένιωθα και πριν αλλά τώρα που σας συνάντησα το νιώθω περισσότερο! Είναι η στιγμή μας, είναι η δική μας ώρα, είναι η παρέα μας! Σας περιμένω με χαρά και με μια ανοιχτή αγκαλιά όλους!!!!! Πάμε να παίξουμε λοιπόν σήμερα στις 3:00!! Και ο χρόνος αρχίζει από …..❤️ ——————————————————————————— #ρουκζουκ #roukzouk #πρεμιερα @ant1tv #game #ourparty #thirdyear #happy #team #everyday @nikzik @gogo_nikiforaki @stefanos.vasilakis @christos_alexandropoulos

A post shared by @ zeta_makripoulia_official on

Έχετε αναγκαστεί να κάνετε συμβιβασμούς στη μέχρι τώρα πορεία σας;

Πολλούς… άπειρους συμβιβασμούς. Να είμαι το «καλό παιδί» όπως το εννοεί ο καθένας, να μη δημιουργώ εντάσεις, να καταπιέζω τα συναισθήματά μου, να κάνω τα στραβά μάτια σε αδικίες στη δουλειά, να πιέζω τον εαυτό μου, διαρκώς να προσπαθώ και να μην είναι αρκετό. Δεν ξέρω που να πρωτοσταθώ, είναι τόσο πολλά. Και έχω συμβιβαστεί σε όλους τους τομείς της ζωής μου, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.

Αυτό έχει να κάνει και με την εμφάνισή σας; Η όμορφη εξωτερική εικόνα τελικά λειτουργεί ως πλεονέκτημα ή ως δέσμευση;

Για μένα η ομορφιά δεν ήταν ποτέ λάβαρο ή κλειδί που θα μου άνοιγε πόρτες, δεν την αντιμετώπισα έτσι, δεν θεωρούσα πως είναι ένα κεκτημένο, ούτε στάθηκα σ΄αυτό. Δεν κινήθηκα με την αυτοπεποίθηση της «όμορφης» ούτε στα προσωπικά μου ούτε στα επαγγελματικά μου. Και να σας πω την αλήθεια, θα ήταν πιο ξεκούραστο για μένα αν είχα έστω και λίγη από την αυτοπεποίθηση της «όμορφης». Αυτό που λέτε έχει να κάνει με το πώς με βλέπουν οι άλλοι. Η δική μου πραγματικότητα δεν είναι αυτή. Εσείς μπορεί να θεωρείτε πως είμαι όμορφη – και σας ευχαριστώ – ή πως όλα ήταν εύκολα στη διαδρομή, η πραγματικότητα μου όμως είναι πολύ διαφορετική.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024