Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φαίη Σκορδά: Πόζαρε όπως... δεν την έχουμε ξαναδεί

Φαίη Σκορδά: Πόζαρε όπως… δεν την έχουμε ξαναδεί

Η γνωστή παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά, ανάρτησε μία φωτογραφία στο Instagram της και την είδαμε, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Η γνωστή παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της, ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία και μας έδειξε τι ακριβώς κάνει λίγο πριν επανέλθει στο «καθημερινό της ραντεβού»!

Η Φαίη Σκορδά είναι μία εντυπωσιακή γυναίκα, που μαγνητίζει τα βλέμματα όλων σε κάθε της εμφάνιση, αφού το μοναδικό της στυλ και η φυσική της ομορφιά την κάνουν μία από τις πιο λαμπερές παρουσίες του χώρου της τηλεόρασης!

Η πανέμορφη Φαίη Σκορδά διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ και ενώ της αρέσει να ποζάρει σικ μπροστά από τον φωτογραφικό φακό, δεν διστάζει να «τσαλακωθεί» αποδεικνύοντας ότι είναι εντελώς ακομπλεξάριστη!

Η ίδια είναι φανατική λάτρης των social media και μάλιστα, του Instagram, αφού λατρεύει να μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο τόσο από την προσωπική της όσο και από την επαγγελματικής της καθημερινότητα, με τους δεκάδες διαδικτυακούς ακολούθους της!

Αυτήν την φορά ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία στην οποία είναι ξαπλωμένη, κρατώντας στην αγκαλιά της τα παιδιά της ενώ φορά μία κάτασπρη μάσκα προσώπου!

«Το ξέρω ότι είμαι χάλια στη φωτό αλλά δεν με νοιάζει…» γράφει στην λεζάντα, που συνοδεύει την φωτογραφία.

«Έχω αγκαλιά τα αγόρια μου και αυτή είναι η δύναμη μου… Επίσης έχω ξεχάσει την μάσκα μια ώρα στην μούρη μου και σας στέλνω μεγάλο φιλί … Αύριο πρωί μαζί…. Μου λείψατε. Και όπως πάντα από το άγχος δεν θα κοιμηθώ», πρόσθεσε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024