Ενέδρα έστησαν άγνωστοι εναντίον 32χρονου ποδηλάτη, τον οποίο πυροβόλησαν και τραυμάτισαν, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά του.
Το περιστατικό συνέβη, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, χθες λίγο μετά τις 10 το βράδυ στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς. Επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο, οι δράστες πλησίασαν το θύμα τους, έναν Ρουμάνο υπήκοο που εργάζεται ως νυχτοφύλακας στην περιοχή, κι αφού τον πυροβόλησαν, πιθανότατα με πυροβόλο όπλο, τράπηκαν σε φυγή.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, παρότι αιμόφυρτος ο 32χρονος κατάφερε να ειδοποιήσει τις αρχές και στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με το thestival.gr, αν και ο ο 32χρονος τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα, η υγεία του δεν διατρέχει σοβαρό κίνδυνο.
Οι αστυνομικές αρχές του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ «κλειδί» στη διαλεύκανση της υπόθεσης, σύμφωνα με το ΑΠΕ θα αποτελέσει η κατάθεση του θύματος.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).